Αποχώρησε από το Survivor ο Αλέξης Παππάς

αποχώρησε-από-το-survivor-ο-αλέξης-παππάς-1210228

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, κυρίως για την Κόκκινη Ομάδα που βρέθηκε με τρεις υποψηφίους για αποχώρηση στο Συμβούλιο του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από δύο ήττες τους οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, o Τριαντάφυλλος εμφανώς φορτισμένος είχε πάρει τον λόγο και ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, προκειμένου να βοηθηθούν οι συμπαίκτες του.

Η κίνηση αυτή του Τριαντάφυλλου δεν ερμηνεύτηκε θετικά από όλους. Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου, ο Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίστηκε να κοροϊδεύει τον Ντάφυ, μιμούμενος τη φωνή του όταν κάλεσε τον κόσμο «να τον αφήσει να φύγει» και με ειρωνικό τόνο υποστήριξε ότι ο Τριαντάφυλλος τόσον καιρό έλεγε να μην τον αφήσουν να φύγει…

Το έπαθλο επικοινωνίας από την αρχή του παιχνιδιού πήγαινε συνεχώς στους Μπλε όμως σήμερα η.. γκίνια έσπασε για τους Κόκκινους, οι οποίοι, μετά από καιρό, έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη και είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν μεγάλη και οι τσακωμοί δεν έλειψαν, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να… στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Αλέξης Παππάς, παρόλο που κάποιοι πίστευαν πως απόψε θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος.

Πρόκειται για μια αποχώρηση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Ο Αλέξης Παππάς, αν και είχε υποσχεθεί να «πετάξει» έξω τον… κύριο James, βρέθηκε εκτός ριάλιτι αρκετά νωρίς, ακολουθώντας τον Γιώργο Ταβλαδάκη, την Χριστίνα Κεφαλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι υπήρξαν στην κλίκα του.

Ο κόσμος, όμως, «μίλησε» με την ψήφο του και ο πολυσυζητημένος Αλέξης Παππάς από σήμερα αποτελεί παρελθόν από το Survivor.

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook