Αποχωρεί οικειοθελώς η Καρολίνα από το Survivor All Star μετά το «σκάνδαλο» με τον Μάριο;

αποχωρεί-οικειοθελώς-η-καρολίνα-από-τ-1615155

Η Καρολίνα Καλύβα τις τελευταίες μέρες έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πρωταγωνιστές.

Στα συγκεκριμένα πλάνα η Καρολίνα και ο Μάριος Πρίαμος βρίσκονταν απομονωμένοι σε μία εγκαταλελειμμένη καλύβα στο βάθος της ζούγκλας, γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού ενώ επιπλέον τόσο εκείνη όσο και ο Κύπριος παίκτης είχαν και συντρόφους που είχαν αφήσει πίσω τους να τους περιμένουν.

Η Ασημίνα ανέλαβε να υπενθυμίσει στην Καρολίνα πως έξω από το παιχνίδι, πίσω στην Ελλάδα, την περιμένει ο Μπο, ενώ και ο Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Γενικώς, η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί μετά από την αποκάλυψη ότι Καρολίνα και Μάριος έχουν έρθει κοντά, είναι μεγάλη, γεγονός που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους δύο πρωταγωνιστές οι οποίοι ναι μεν είπαν δημόσια ότι δεν θα το ξανακάνουν, όμως ο απόηχος όλων όσων έχουν ακουστεί και ειπωθεί είναι μεγάλος.

Ίσως αυτή η ψυχολογική πίεση που ένιωσε η Καρολίνα, την έχει κάνει να σκέφτεται και την πιθανή αποχώρησή της από το παιχνίδι καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ήδη πει αντίο στους συμπαίκτες της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Φυσικά, μία τέτοια είδηση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους της παραγωγής που προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ίσως έχοντας την πρόθεση να αλλάξουν γνώμη στην Καρολίνα η οποία φέτος έχει «λυγίσει» αρκετές φορές on camera. Να θυμίσουμε ότι η νεαρή παίκτρια ήταν την προηγούμενη εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση και τελικά το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι, δείχνοντας τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook