Από τον Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ ο Τάτσης

από-τον-πλατανιά-στη-σούπερ-λιγκ-ο-τάτσ-559208

Μία όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία ξεδιπλώνεται για λογαριασμό του Γιάννη Τάτση. Ο μέχρι και πριν από λίγους μήνες προπονητής του Πλατανιά ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει τον πάγκο της Λάρισας.

Ο νεαρός τεχνικός όπως είναι γνωστό ανέλαβε τους τελευταίους μήνες την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, άρα υπό άλλες συνθήκες θα καθοδηγούσε την αθηναϊκή ομάδα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ!

Τελικά, οι εξελίξεις προέκυψε να είναι διαφορετικές, καθώς η Λάρισα του δίνει την ευκαιρία ν’ αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μετά την παραίτηση – αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας της Λάρισας έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα είναι ο κ. Γιάννης Τάτσης».

Από την άλλη πλευρά, μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ ακολούθησε και αυτή της Καλλιθέας, με την αθηναϊκή ομάδα να στέκεται μεταξύ άλλων και στο καλό χαρακτήρα του άλλοτε τεχνικού του Πλατανιά:

«Εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.
O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ.
Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. είπε τα εξής:
«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριος Μπίλιος και Αγγελήs Μπούτας αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγους μήνες με τον κύριο Γιάννη Τάτση.
Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα θα αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης, κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.
Το λίγο διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μεγάλο βαθμό, ενέπνευσε μία περισσότερο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ. Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!
Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση»».

Ουσιαστικά το γεγονός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Λάρισας από τον Γιάννη Τάτση αποδίδεται στην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε πριν από δύο χρόνια με τον Πλατανιά όπου για μερικά δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να βρεθεί ο ίδιος και η ομάδα του στην Σούπερ Λιγκ, λόγω του τέλους που κατέληξε να έχει το δεύτερο παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον ΟΦΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook