Από το Μονακό στην Αθήνα: Έξι κορυφαίες αθλήτριες κωπηλατούν ασταμάτητα για 15 μέρες & νύχτες για καλό σκοπό

από-το-μονακό-στην-αθήνα-έξι-κορυφαίες-1395697

Μια ομάδα έξι κορυφαίων αθλητριών από τη Γαλλία θα προσπαθήσει να διανύσει μια απόσταση 1.890 χιλιομέτρων στη θάλασσα, κωπηλατώντας σε Paddle board, ασταμάτητα για 15 μέρες και νύχτες, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι αθλήτριες θα έχουν ως αφετηρία το Yacht Club Monaco και ο τερματισμός θα γίνει στη χώρα μας, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας. Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Ιδρύματος «PRINCESS CHARLENE» στη Γαλλία.

Από το Μονακό στην Αθήνα.

Μια ομάδα έξι κορυφαίων αθλητριών από τη Γαλλία θα προσπαθήσει το ακατόρθωτο: Να διανύσει μια απόσταση 1.890 χιλιομέτρων στη θάλασσα, κωπηλατώντας σε Paddle board, ασταμάτητα για 15 μέρες και νύχτες.

Σκοπός της αποστολής αυτής είναι να διαδώσει ένα ισχυρό μήνυμα στους μικρούς μαχητές της ζωής, πως με την εσωτερική μας δύναμη και μέσω του αθλητισμού, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Η αφετηρία υπολογίζεται στις 5 Ιουνίου, από το Yacht Club Monaco, με τερματισμό στη χώρα μας, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, στις 20 Ιουνίου.

Τη φιλοσοφία του project και την ανάλυση όλων των πτυχών της εκστρατείας, παρουσίασαν η αρχηγός της αποστολής κ. Stephanie Barneix μαζί με τη συναθλήτρια κα Alexandra Lux, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, παρουσία των εκπροσώπων του ιδρύματος Princess Charlene Foundation, κ. Pascal Granero και Sebastian Gattuso, καθώς και μελών του ΔΣ του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Ιδρύματος PRINCESS CHARLENE, αφού πρώτα καλυφθούν τα έξοδα της εκστρατείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook