Από την δόξα στην εξαθλίωση: Η Sinead O’Connor λιμοκτονεί και καλεί σε βοήθεια από το twitter

από-την-δόξα-στην-εξαθλίωση-η-sinead-oconnor-λιμο-1121032

«Παράλυτη» λόγω της αγοραφοβίας της δηλώνει η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O’Connor, η οποία φοβάται να βγει από το σπίτι της ακόμα και για να αγοράσει φαγητό.

Στο λογαριασμό στο Twitter που φέρεται να της ανήκει, η O’Connor έγραψε τα εξής:

«Ζω εδώ και καιρό κρυφά με μια φυσική παράλυση, μ ‘ ένα τραύμα που έχει προκληθεί από την οξεία έλλειψη αυτοεκτίμησής μου εδώ και μερικά χρόνια, μήνες και εβδομάδες και τελευταία δεν τρώω γιατί έχω γίνει τόσο αγοραφοβική που φοβάμαι να επισκεφτώ τα μαγαζιά. Και Λιμοκτονώ» έλεγε η μία δημοσίευση.

«Μένω σ΄ ένα απομακρυσμένο εξοχικό μέρος οπότε δεν έχω την επιλογή του να μου έρθουν τα υλικά στο σπίτι με ντελίβερι», διευκρίνισε ακόμα η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη με το «Nothing Compares 2U».

Επιπλέον, ζήτησε από τους ακολούθους της να της πουν εάν γνωρίζουν κάποια υπηρεσία διανομής φαγητού, ειδικά για ανθρώπους των οποίων οι ψυχικές διαταραχές δεν τους επιτρέπουν να φροντίσουν σωστά τον εαυτό τους.

Ευτυχώς, φαίνεται πως οι δημοσιεύσεις της 53χρονης Sinead στο Twitter έτυχαν ανταπόκρισης από το κοινό.

Την επόμενη μέρα, έγραψε ότι βρήκε μια υπηρεσία διανομής φαγητού και αισθάνεται «χορτάτη και χαρούμενη».

Το 2017, η O’Connor είχε δηλώσει στην εκπομπή του Dr.Phil ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει 8 φορές μέσα σ ‘ ένα χρόνο και ότι η μητέρα της, που διατηρούσε μια «αίθουσα βασανιστηρίων», την χτυπούσε καθημερινά.

Την ίδια χρονιά, η καλλιτέχνης είχε ανεβάσει στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο έκλαιγε και ανακοίνωνε στους θεατές ότι ζει κλεισμένη σ΄ ένα μοτέλ του New Jersey.

Στο ίδιο βίντεο, η Sinead έλεγε εν μέσω δακρύων ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της περιστρεφόταν γύρω από το «απλά να μην πεθάνει, το οποίο δεν σημαίνει όμως απλά να κρατιέται στην ζωή».

Τουλάχιστον φαίνεται ότι παρά τις δυσκολίες, η τραγουδίστρια δεν έχει χάσει το χιούμορ της, καθώς την Πέμπτη δημοσίευσε, επίσης στο Twitter:

«Πρέπει να το πω. Αυτά τα νέα μέτρα είναι το όνειρο κάθε αγοραφοβικού».

deleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook