Από την άνετη ζωή στην Αμερική, βρέθηκε στα παγκάκια της Ομόνοιας: Εντοπίστηκε ο 50χρονος Κρητικός αγνοούμενος

από-την-άνετη-ζωή-στην-αμερική-βρέθηκε-972159

Μετά από 8 μήνες εξαφάνισης και αγωνίας, εντοπίστηκε τελικά ο Χρήστος Νερατζούλης, του οποίου τα ίχνη ειχαν εξαφανιστεί από τις Κάτω Γούβες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 50χρονος εντοπίστηκε την Κυριακή, από αστυνομικούς και ενώ ήταν περιπλανώμενος στους δρόμους της Ομόνοιας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, οδηγήθηκε στο Α.Τ Ομόνοιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα περάσει από περαιτέρω ιατρικές (ψυχιατρικές) εξετάσεις.

Η παράξενη ιστορία της εξαφάνισής του ήρθε πρόσφατα ξανά στο φως από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» (Δείτε ΕΔΩ) καθώς όπως φαίνεται ο 50χρονος δεν μπορούσε να ζήσει μακριά από τον 8χρονο γιο του που έμεινε «πίσω» στην Αμερική. «Το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γυρίσει στο παιδί του» είχε αναφέρει ο αδερφός του που τον έψαχνε παντού.

«Προσπαθούσαμε όλοι να τον βοηθήσουμε αλλά εκείνος ήθελε να γυρίσει πίσω. Δεν ήθελε να μάθει ούτε τα ελληνικά» όπως τονίζει.

Ο 50χρονος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Οχάιο, απελάθηκε άρον – άρον μέσα σε μια νύχτα στην Ελλάδα και άρχισε γι’ αυτόν η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του. Αιτία η καταγγελία της πρώην συντρόφου του για τη μη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Από την άνετη ζωή στην Αμερική, βρέθηκε να ζει σαν άστεγος στα παγκάκια της Αθήνας και του Πειραιά.

Μια γυναίκα από την Κρήτη που τον είδε στο λιμάνι, τον βοήθησε να ταξιδέψει και να αναζητήσει τον αδελφό του στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου. Έμενε σε ένα δωμάτιο που του παραχώρησε και εργαζόταν περιστασιακά για να τα βγάλει πέρα. Το μυαλό του όμως ήταν συνεχώς στον μικρό γιο του που άφησε στην Αμερική και ζούσε με την ελπίδα ότι θα τον συναντήσει.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook