Από θαύμα γλιτώσαμε την τραγωδία στα Χανιά… Πελώριο δέντρο έπεσε στα κάγκελα του δημοτικού σχολείου | Photos

Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε τραυματισμός ή εκτεταμένες υλικές ζημιές, μετά την πτώση ενός πελώριου ευκαλύπτου έξω από σχολείο στη Νέα Χώρα στα Χανιά.

Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφιές του zarpanews.gr, το τεράστιο δέντρο που βρίσκεται περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος του 14ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Χανίων, έπεσε λίγα μέτρα από το κτίριο συνθλίβοντας κυριολεκτικά τα κάγκελα στην αυλή.

Οι έντονοι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, προκάλεσαν την εκρίζωση του πελώριου ευκαλύπτου ενώ ως εκ θαύματος η πτώση δεν τραυμάτισε πολίτη ούτε σημείωσε περαιτέρω ζημίες στις τριγύρω οικίες.

“Να απομακρυνθούν αυτά τα δέντρα από όλα τα σχολεία”

Ως πάγιος κίνδυνος σε πολλές σχολικές μονάδες των Χανίων χαρακτηρίστηκε το περιστατικό από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Χανίων Νίκο Βλαζάκη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να αποψιλωθούν τέτοια δέντρα από τα σχολεία.

Μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή της Υπηρεσίας Πρασίνου να λύσει το πρόβλημα που αποτελεί απειλή για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών και καθηγητών των σχολείων.

zarpanews.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν θα πέσουν και οι ευκάλυπτοι της Δυτικής τάφρου κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο τότε θα δείτε δράματα.
    Οσον αφορά το θέμα της ευθύνης ΑΚΡΑ ΣΙΩΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  2. NAI NAI ΑΠΟΨΙΛΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ!!!

    ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΜΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑ!! ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ (ΠΑΓΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!)

    ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ