Από ταξίδι σε ταξίδι ο Μητσοτάκης – Ξαναφεύγει επειγόντως για τις ΗΠΑ

«Μύρισαν» εκλογές και άρχισε και τις περιοδείες

Ήρθε από την Ουάσιγκτον μόνο για τρεις μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ξαναφύγει την Κυριακή, πάλι για τις ΗΠΑ, για μία μέρα, ενώ μέχρι το τέλος Μαΐου θα κάνει άλλα δύο ταξίδια στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 23 Μάιου θα βρίσκεται στη Βοστόνη, καθώς είναι ο κεντρικός ομιλητής στην τελετή αποφοίτησης του Κολεγίου της Βοστόνης για την τάξη του 2022.

Από εκεί θα ταξιδέψει απευθείας για το Νταβός, όπου θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που θα γίνει από τις 22 μέχρι τις 26 Μαΐου.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να ξαναφύγει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που θα γίνει στις 30 και 31 Μαΐου, η οποία θα έχει θέμα την ενεργειακή κρίση, με την κυβέρνηση να προσδοκά ότι θα αποφασιστούν γενναία μέτρα χρηματοδότησης, που θα της δώσουν τη δυνατότητα οικονομικής στήριξης των πολιτών.

Ως γνωστόν ο κ. Μητσοτάκης έχει προτείνει να διατεθούν τα αδιάθετα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης και η Ε.Ε να διαχειριστεί το θέμα κεντρικά μέσω της Κομισιόν, όπως είχε γίνει με την προμήθεια και τη διανομή στις χώρες-μέλη των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Στο μεταξύ, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης κάνει περιοδεία στη Μαγνησία, ενώ μέσα στον Ιούνιο, όπως λένε κυβερνητικές πηγές, θα κάνει κι άλλες περιοδείες, σε πολλά μέρη της
χώρας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψοφάνε για καραγκιόζη οι ξένοι. Και ύστερα σου λένε ότι το θέατρο σκιών τείνει να εκλείψει. Ορίστε, μέχρι και εξαγωγή τον καραγκιόζη κάνουμε. Προτείνω να υποστηριχθεί οικονομικά από τη Μενδώνη η πολιτιστική μας κληρονομιά.

    • ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΝΑ ΜΠΕΨΟΥΜΕ ΜΟΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΙΤ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ . ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  2. Πάει ταπερακια με φαγητό στην κόρη του στο πανεπιστήμιο μαγειρεμένα από τα χεράκια της γυναίκας του, μην τρώει το παιδί junk food και να πάρει τα άδεια πίσω. Παρεμπιπτόντως να πάρει και καμιά μοίρα F35 και να του πουν ότι θα δώσουν και στην Τουρκία. Τι διάολο κοτζάμ χάρη του έκαναν να μιλήσει στο κογκρέσο, τόσο credit πήρε, δεν βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις του κουμπάρου? Ε κάτι να δώσουν και στους γείτονες που το παίζουν «δύσκολοι» με την ένταξη Φιλανδίας Σουηδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ