Από τα Χανιά, για όλη την Κρήτη: Τα καλύτερα προϊόντα των Χανίων «Με Υπερηφάνεια» στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

από-τα-χανιά-για-όλη-την-κρήτη-τα-καλύτ-1495643

Μεγάλες προσφορές και γευστικές δοκιμές σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης των Χανίων

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. αγκαλιάζει τους παραγωγούς και τους προμηθευτές των Χανίων φέρνοντας τα προϊόντα τους «Με Υπερηφάνεια» στο επίκεντρο μιας μεγάλης γιορτής, αποκλειστικά για τα Χανιά, σε κάθε σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της πόλης!

Η μεγάλη γιορτή των Κρητικών προϊόντων ξεκίνησε φέτος από τα Χανιά, με τις πρώτες γευστικές δοκιμές να πραγματοποιούνται ήδη από το περασμένο Σάββατο 23/7, ενώ θα συνεχιστούν ως και τέλος Αυγούστου στα καταστήματα Χαλκιαδάκης στα Κουνουπιδιανά και στην Λ. Καραμανλή, Κουμπέ κάθε Σάββατο 12:00 – 19:00 και κάθε Δευτέρα 13:00 – 20:00. Εκεί παρουσιάζονται «Με Υπερηφάνεια» επώνυμα Κρητικά προϊόντα από τα Χανιά, που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα, ενώ παράλληλα, σε όλα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης των Χανίων σας περιμένουν μεγάλες προσφορές στα αγαπημένα σας τοπικά προϊόντα.

Στη δράση «Με Υπερηφάνεια» συμμετέχουν οι Χανιώτες παραγωγοί – συνεργάτες μας, ανάμεσα τους: Cretan Nectar (dressings, κρέμες βαλσάμικο), Lafkas Brewery (μπύρα), ΑΒΕΑ (Ελαιόλαδο), Αρχοντάκης (καφές), Βέρο Κρητικό (Παγωτό), ΒΙΟΧΥΜ (Χυμός), Γεράνι (Αναψυκτικά), Κωστάκης (Τυροκομικά), Μπαλαντίνος (Τυροκομικά),  Ντουρουντούς στα Σφακιά (φουρνίσματα), Ξυλόφουρνος Αγίου Νεκταρίου – Μαλαδάκης (παραδοσιακά προϊόντα φούρνου), Οινοποιία Μανουσάκη (κρασί), Παπαγιαννάκης «Ηδύοσμος» (μέλι), Σαμαριά ΕΤΑΝΑΠ (Νερό, ανθρακούχα), Σαμαριά Φαλελάκης (αρτοποιείο), Σοφούλης (Τυροκομικά), Τεμένια (αναψυκτικά), “Το Μάννα” Τσατσαρωνάκης (Κρητικά παξιμάδια), Χιωτάκης (προϊόντα ζύμης) και άλλοι.

Παράλληλα, σε όλα αυτά τα προϊόντα που θα βρείτε σε περίοπτη θέση στα ράφια της μεγάλης Κρητικής εταιρείας, σας περιμένουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, που σε συνδυασμό και με τις περισσότερες από 5.000 προσφορές που τρέχουν καθημερινά σε όλα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, στηρίζουν τον καταναλωτή και γεμίζουν κάθε καλάθι.

Γιατί η Χαλκιαδάκης Α.Ε., αναδεικνύει και φέρνει δίπλα μας εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και υποστηρίζοντας τους καταναλωτές, που κερδίζουν επιστροφές χρημάτων σε κάθε τους αγορά. Αλλά και γιατί οι ίδιοι οι

Κρητικοί παραγωγοί και προμηθευτές, από κάθε γωνιά της Κρήτης, τιμούν την Χαλκιαδάκης Α.Ε. περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αποδεικνύοντας ότι οι τοπικές συνεργασίες είναι το κλειδί που μπορεί να ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της οικονομίας της Κρήτης.Είναι γνωστό άλλωστε πως η Κρητική εταιρεία παραμένει ενεργός συμπαραστάτης και προβάλλει με τον ιδανικότερο τρόπο το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα: σχεδόν 3.000 κωδικοί Κρητικών προϊόντων βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης – η μεγαλύτερη ποικιλία κρητικών προϊόντων στην Κρήτη – περισσότεροι από 500 Κρητικοί προμηθευτές την τιμούν με την συνεργασία τους, ενώ σχεδόν το 25% του συνολικού τζίρου της εταιρείας αφορά σε Κρητικά προϊόντα και έχει επιστρέψει στην τοπική οικονομία!

Παράλληλα, μέσω της Xtra card Χαλκιαδάκης, της κάρτας που επιστρέφει 5 € σε κάθε 100 € αγορών, επεστράφησαν την προηγούμενη χρονιά πάνω από 1.000.000€ στους καταναλωτές που επέλεξαν Κρητικά προϊόντα για το τραπέζι τους!

Για όλους αυτούς τους λόγους, η δράση «Με Υπερηφάνεια» που ξεκίνησε το 2018 στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, καθιερώθηκε σαν μια μεγάλη γιορτή για τα καλύτερα προϊόντα της Κρήτης. Εσείς, επισκεφτείτε σήμερα κιόλας ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης των Χανίων, επιλέξτε όλα όσα επιθυμείτε και απολαύστε τα με υπερηφάνεια! Γιατί αυτό αισθάνεται και η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τα Χανιά και όλη την Κρήτη, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της: Υπερηφάνεια!

Σας περιμένουμε και φέτος δίπλα στους παραγωγούς μας, να απολαύσουμε μαζί τα καλύτερα του τόπου μας.

Διαβάστε περισσότερα για την δράση των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης «Με Υπερηφάνεια», ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea-me-iperifania-xania 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook