Από σήμερα εκπτώσεις και νέο ωράριο στα Χανιά – Δείτε πως θα λειτουργούν τα καταστήματα

από-σήμερα-εκπτώσεις-και-νέο-ωράριο-στ-981535

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ξεκινούν και στα Χανιά οι χειμερινές εκπτώσεις. Υπενθυμίζεται ότι, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή, στις  19 Ιανουαρίου 2020.

Οι χειμερινές εκπτώσεις ολοκληρώνονται τo Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εν τω  μεταξύ, σήμερα επίσης ξεκινάει να εφαρμόζεται και το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Σύμφωνα με το νέο ωράριο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00-14:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-19:00.

Το νέο προτεινόμενο ωράριο θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τους πρώτους τρεις μήνες του 2020, ήτοι μέχρι και τον Μάρτη, ενώ από Απρίλη το ωράριο θα επανέλθει στις καθιερωμένες καλοκαιρινές ώρες.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook