Από παλάτι σε παλάτι θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

από-παλάτι-σε-παλάτι-θα-βρίσκεται-ο-πρω-961562

Από παλάτι σε παλάτι θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Σήμερα στις επτά και μισή το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε ο ΣΤ’ με αφορμή τη διάσκεψη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Να σημειωθεί ότι το παλάτι τις ισπανικής πρωτεύουσας χρησιμοποιείται μονάχα για τελετές και δεξιώσεις, καθώς η βασιλική οικογένεια έχει επιλέξει να ζει στο πιο μικρό Παλάθιο δε λα Θαρθουέλα, στα περίχωρα της γραφικής πόλης. Αφού ολοκληρωθεί η δεξίωση, ο κ. Μητσοτάκης θα πάρει το αεροπλάνο προκειμένου να μεταβεί στο Λονδίνο για την επετειακή σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Εκτός από τα όσα θα ειπωθούν για το μέλλον της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας όμως, ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου θα παρευρεθεί μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και στο δείπνο της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ που θα παρατεθεί αύριο βράδυ στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

Εκεί θα βρίσκονται επίσης ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη σύζυγό του δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα που είχαν επισκεφθεί πέρυσι την Αθήνα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης του Γουέσεξ πρίγκιπας Εδουάρδος, ο δούκας του Γκλούτσεστερ Ριχάδρος μετά της δουκίσσης Μπριτζίτ βαν Ντουρς και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook