Απίθανο βίντεο: Συνέλαβαν Αφροαμερικανό, που ήταν… πράκτορας του FBI! Δείτε τι συνέβη όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του!

απίθανο-βίντεο-συνέλαβαν-αφροαμερικ-1049954

Κωμικοτραγικό βίντεο που αποτυπώνει τον ανησυχητικό βαθμό του ρατσισμού απέναντι στους Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ κάνει από την Κυριακή τον γύρο του Διαδικτύου. Σε αυτό φαίνονται δυο λευκοί αστυνομικοί που αποφασίζουν να συλλάβουν Αφροαμερικανό ο οποίος κάθεται και απλά… καπνίζει το τσιγάρο του. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι έχουν κάνει γκάφα καθώς ο συλληφθείς είναι…πράκτορας του FBI.

Το βίντεο δεν είναι γνωστό πότε κι από πού τραβήχτηκε. Το σημαντικό είναι ότι αποκαλύπτει μια «παράδοση» προκαταλήψεων απέναντι στους Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί αρχικά μιλούν με τον άντρα ο οποίος τούς λέει ότι τον παρενοχλούν και στη συνέχεια τον απειλούν ότι θα τον συλλάβουν. Όταν εκείνος αντιδρά και μιλά για παρανομία, οι αστυνομικοί σηκώνουν τον Αφροαμερικανό με τη βία όρθιο και του δένουν τα χέρια πισθάγκωνα.

Όταν ακούγεται κάποιος να τους λέει «δεν ξέρετε πού έχει μπλέξει» εκείνοι δεν πτοούνται μέχρι τη στιγμή που βλέπουν στην πίσω τσέπη του παντελονιού του άντρα την ταυτότητά του.

Τότε σοκάρονται και χάνουν το χρώμα τους καθώς ο Αφροαμερικανός τον οποίο έχουν συλλάβει άδικα είναι πράκτορας του FBI.

Αμέσως η συμπεριφορά τους αλλάζει και του λύνουν τα χέρια. Ο πράκτορας σε κάποια φάση ακούγεται να τους λέει: «είστε οι πιο χαζοί καρ@@@δες στον κόσμο».

Πηγή:protothema.gr

3 thoughts on “Απίθανο βίντεο: Συνέλαβαν Αφροαμερικανό, που ήταν… πράκτορας του FBI! Δείτε τι συνέβη όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του!

  1. Καθολου στημενο . Ειχαν μεγαλυτερο ζορι απ’ την καμερα εκεινη την ωρα. Εξαλου υποτιθεται πως κατεγραφαν το γεγονος και οι δικες τους οι καμερες και η καμερα του κσταστηματος. Απλα ΔΕΝ περιμεναν να την πατησουν ετσι . Βεβαια εκτος απ’ τα μυαλα – αυτα που δεν εχουν δηλαδη- φταιει κυριως ο καραγκιοζης – που παλι οι ιδιοι ηλιθιοι ψηφισαν – . Ενα βλητο χωρις γνωσεις , χωρις ιδεα διπλωματιας και πολιτικης , μισογυνης και μισανθωπος. Ενας απλος μεσιτης πιυ ετυχε να κανει λεφτα οπως τοσοι στην Αμερικη , μονο που τα βουγια εκει πληρωθηκαν και τον ψηφισαν . Τι να πεις ;;;

    1. Περιγράφεις όσους ψηφίζεις στην Ελλάδα . Θέλουν να φάνε πολλά ψωμάκια για να φτάσουν τον τραμπ .. Αυτό που είναι πράγματι απίστευτο είναι το φανατικό μένος σου κατά του Τραμπ . Τι ζόρι τραβάς ; Τι συμφέρον έχεις ; ( είσαι τόσο ποτισμένος από την προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά του που μόνο κάποιο συμφέρον την δικαιολογεί ή κάποια βλακώδως φανατική αναπαραγωγή fake news στην οποία σε έχουν εκπαιδευσει να αναπαραγεις τα social media )
      Είσαι τόσο άσχετος που αγνοείς τα πραγματικά ωφέλη της προεδρίας του ( η μήπως όχι 😉
      Δεν τους βγήκε , οι εκλογές πλησιάζουν εκεί, προηγείται ( ακόμα και ανάμεσα στις μειονότητες , και οι δημοκρατικοί έχουν λυσσάξει .. φανατικοί πολέμιοι Τραμπ παγκόσμια ( ΓΙΑΤΙ 😉 παρ όλο που είναι μακράν ο πιο σωστός , χωρίς πολέμους , μείωση ανεργίας, έλεγχο FED κλπ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ εκτός Αμερικής .. τόσο πρόβατα , τόσο φανατικοί αναπαραγωγή προπαγάνδας εδώ στην Ελλάδα που θα την ζήλευαν ακόμα και οι δημοκρατικοί αντίπαλοι του . Εκτός και αν είσαι Antifa, προσεχώς εγκληματική οργάνωση εκεί δηλαδή …
      Δε σας βγαίνει ούτε με πασιέντζα ..Ξύπνα εσυ λοιπόν και μην χαρακτηρίζεις βουγια όσους τον ψήφισαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ! Τελικά σου αξίζουν fake news .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook