Απίθανο βίντεο: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε έκπληξη σε νεαρό που είχε γενέθλια – Εμφανίστηκε με τούρτα σε μαγαζί

απίθανο-βίντεο-ο-δημήτρης-κουτσούμπα-1708082

Αξέχαστα γενέθλια γιόρτασε ένας 26χρονος από τη Θεσσαλονίκη καθώς ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας του έκανε έκπληξη και του έφερε την τούρτα των γενεθλίων του στο μαγαζί που έτρωγε με τους φίλους του.

Ο κ. Κουτσούμπας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες, Τετάρτη μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συγκέντρωση πήγε για φαγητό σε κατάστημα της περιοχής, όπου εκεί βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός φίλου. Κάποιοι νεαροί από την παρέα είδαν τον κ. Κουτσούμπα, τον πλησίασαν, και του είπαν πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια ενώ του ζήτησαν σαν χάρη να πάει στο τραπέζι τους με την τούρτα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση με τον 26χρονο εορτάζοντα να μένει άφωνος βλέποντας τον γ.γ του ΚΚΕ να του φέρνει την τούρτα!

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο TikTok:

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook