Απίθανη συλλογή από εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα σε δημοπρασία | Video

απίθανη-συλλογή-από-εγκαταλειμμένα-α-1278037

Μια συλλογή 174 κλασσικών αυτοκινήτων που έχουν ανακαλυφθεί μετά από χρόνια ή και δεκαετίες εγκατάλειψης θα διατεθούν σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Πολλές φορές η εικόνα και η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζουν καθοριστική σημασία για την αξία ενός κλασσικού αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μην είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που αυτοκίνητα τα οποία ανακαλύπτονται σε πολύ κακή κατάσταση μετά από χρόνια εγκατάλειψης να πωλούνται τελικά σε ασύλληπτα υψηλές τιμές.

Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί στην δημοπρασία της London Barn Finds στην οποία εκτίθενται 174 αυτοκίνητα που έχουν ανακαλυφθεί παρατημένα σε γκαράζ και αποθήκες στη Μ. Βρετανία. Το σπάνιο θέαμα που εμφανίζεται και στο video που ακολουθεί είναι σίγουρο πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλεκτών οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως κάτω από ένα σκουριασμένο και ταλαιπωρημένο αμάξωμα μπορεί να κρύβεται ένας πραγματικός θησαυρός.

Στο video από την περιήγηση στο χώρο που έχουν συγκεντρωθεί τα 174 αυτοκίνητα φαίνεται πως η ποικιλία είναι εξαιρετικά μεγάλη καθώς υπάρχουν από BMW M5 και 2002 έως Porsche 911 Cabriolet, πολλές Mercedes-Benz αλλά και VW T2 Camper και Σκαραβαίους. Η επικοινωνία της London Barn Finds σχετικά με τη δημοπρασία έγινε μέσω Instagram όπου στην σχετική ανάρτηση αναφέρεται πως τα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα σήμερα 30 Σεπτεμβρίου για όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να τα δουν από κοντά πριν την ημέρα της δημοπρασίας τους.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook