Απίθανη Σάκκαρη στους «8» του US Open – Νίκησε την Μπιάνκα Αντρεέσκου

απίθανη-σάκκαρη-στους-8-του-us-open-νίκησ-1276673

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε μετά από 3.29′ με ανατροπή με 2-1 σετ την Μπιάνκα Αντρεέσκου και προκρίθηκε στον προημιτελικό του US Open όπου θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Στους «8» του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε μετά από 3.29′ την νικήτρια του 2019 και αήττητη (10-0) στο US Open Μπιάνκα Αντρεέσκου και θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα στον προημιτελικό της Τετάρτης.

«Καθαρά» στο τάι μπρέικ!

Η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει με μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι αλλά η Μπιάνκα Αντρεέσκου το σβήνει για να προηγηθεί με 1-0.

Ένα διπλό σφάλμα της Σάκκαρη θα δώσει μπρέικ πόιντ στην Αντρεέσκου αλλά η Ελληνίδα θα το σβήσει με άσο. Θα έχει και νέο μπρέικ πόιντ και θα το εκμεταλλευτεί η Μπιάνκα για το 2-0.

Θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 3-0 και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Θα το σβήσει η Σάκκαρη και θα μειώσει σε 3-1. Η Αντρεέσκου με το σερβίς της θα φτάσει στο 4-1 και θα έχει νέο μπρέικ πόιντ στο 6ο.

Η Μαρία Σάκκαρη το σβήνει και αυτό και θα μειώσει σε 4-2. Η Ελληνίδα θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ και θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 4-3. Θα ισοφαρίσει σε 4-4 με το σερβίς της αλλά η Καναδή με 3 άσους στο 9ο θα φτάσει στο 5-4.

Ισοφαρίζει σε 5-5 η Σάκκαρη αλλά η Αντρεέσκου με love service game ανακτά το προβάδισμα (6-5). Η Σάκκαρη θα σβήσει σετ πόιντ και θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί με 2 μίνι μπρέικ η Αντρεέσκου εξασφαλίζει το σετ με 7-6 (2) σε 1.03′.

Οι winners είναι 17-16 για την Σάκκαρη, τα αβίαστα 15-16 και η Ελληνίδα έχει 4-1 διπλά σφάλματα.

Το σετ των μπρέικ

Ξεκίνημα με μπρέικ πόιντ στο 2ο σετ για την Μαρία Σάκκαρη και με μπρέικ θα φτάσει στο 2-0! Η Αντρεέσκου θα πάρει αμέσως πίσω το μπρέικ (2-1) αλλά η Σάκκαρη θα πετύχει και 2ο μπρέικ για να πάει στο 3-1!

Θα πάρει και αυτό το μπρέικ πίσω η Αντρεέσκου για το 3-2 και θα το υπερασπιστεί για το 3-3. Με δυσκολία θα κρατήσει το σερβίς της η Σάκκαρη για το 4-3 αλλά με διπλό σφάλμα θα δώσει νέο μπρέικ πόιντ στην Καναδή.

Θα το σβήσει για το 5-4 και η Αντρεέσκου θα ισοφαρίσει σε 5-5. Η Σάκκαρη σβήνει 2 μπρέικ πόιντ στο 11ο γκέιμ. Μετά από 6 ισοπαλίες και 10′ θα το κερδίσει για το 6-5. Η Καναδή θα στείλει και αυτό το σετ στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σάκκαρη θα έχει τριπλό σετ πόιντ (6-3), η Αντρεέσκου θα το σβήσει αλλά με το 4ο θα κλείσει το σετ στο 7-6 (6).

Με ελληνική ψυχή!

Στο 3ο σετ η Αντρεέσκου ξεκινάει ιδανικά με μπρέικ (2-0) αλλά η Σάκκαρη θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ. Η Ελληνίδα θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 2-1 και με love service game ισοφαρίζει σε 2-2.

Η Μαρία Σάκκαρη ισοφαρίζει εκ νέου σε 3-3 και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ. Η Αντρεέσκου θα το σβήσει αλλά η Σάκκαρη θα έχει και 2ο και με μπρέικ θα προηγηθεί με 4-3.

Θα κρατήσει το σερβίς της για το 5-3 και με το 4ο ματς πόιντ θα κλείσει το παιχνίδι στο 6-3.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook