Απίθανη γάτα: Mπήκε σε νοσοκομείο νιαουρίζοντας για βοήθεια για τα άρρωστα μικρά της | Video

απίθανη-γάτα-mπήκε-σε-νοσοκομείο-νιαου-1201459

Καρδιές έχει λιώσει μια γάτα στην Τουρκία, όταν μπήκε σε ένα νοσοκομείο με τα γατάκια της ζητώντας ιατρική βοήθεια. Και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει.

Το καλύτερο όμως είναι ότι κάποιος ηχογράφησε το τι συνέβη στο νοσοκομείο στην περιοχή Καραμπαγκλάρ της Σμύρνης, επιτρέποντας σε όλο τον κόσμο να δει τη στοργική μητέρα να φροντίζει τα νεογνά της.

Τα γατάκια υπέφεραν από λοίμωξη στα μάτια

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον κόσμο να κάνει στην άκρη για να επιτρέψει στη γάτα να περάσει, με μερικούς, μάλιστα, να παροτρύνουν και τους δίπλα τους να απομακρυνθούν.

Οι γιατροί, αφού εξέτασαν τα γατάκια, συνειδητοποίησαν ότι υπέφεραν από λοίμωξη των ματιών και επικοινώνησαν με κτηνιατρική κλινική για να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν σωστά το πρόβλημα στα ζώα.

Πρόσθετα βίντεο, που καταγράφηκαν από μέλη του προσωπικού στο τουρκικό νοσοκομείο, έδειξαν τα γατάκια να κάθονται σε ένα κουτί, ενώ ένας νοσηλευτής τους μιλούσε. Σε ένα άλλο, μια νοσοκόμα ρίχνει οφθαλμικές σταγόνες σε ένα γατάκι, για να το βοηθήσει με τη μόλυνσή του.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο είπε: «Δίναμε φαγητό και νερό στη γάτα που ήταν αδέσποτη. Αλλά δεν ξέραμε ότι είχε γεννήσει». Και συνέχισε: «Καθώς αρχίσαμε να δεχόμαστε ασθενείς το πρωί, εμφανίστηκε με τα γατάκια της. Ζήτησε βοήθεια με τον δικό της τρόπο, νιαουρίζοντας. Σοκαριστήκαμε». «Μετά από προσεκτική εξέταση, είδαμε ότι τα γατάκια δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα μάτια τους λόγω μόλυνσης. Συμβουλευτήκαμε τους κτηνίατρους και δώσαμε τα φάρμακα που μας είπαν. Όταν τα γατάκια άνοιξαν τα μάτια τους λίγο αργότερα, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Αργότερα, στείλαμε τη γάτα και τα μωρά της στο Uzundere για περαιτέρω φροντίδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας συνέβη κάτι τέτοιο. Χαρήκαμε, φυσικά, πολύ που ανέρρωσαν πλήρως».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook