Απίστευτος Σκέρτσος: «Καμία μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό»

απίστευτος-σκέρτσος-καμία-μελέτη-πο-1202178

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

Ο Υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις και έδωσε την εξής απάντηση.

«Δεν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα».

Ο δημοσιογράφος ευλόγως τότε αναρωτήθηκε πως το μέτρο της αναστολής εφαρμόστηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην αιχμή της μάχης κατά της πανδημίας. Ο κ. Σκέρτσος απάντησε ότι «τα νοσοκομεία είναι μέρη που εν δυνάμει μπορεί να υπάρχει υπερδιασπορά του ιού».

Εν συνεχεία δήλωσε αυτό που γράψαμε και παραπάνω: «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

4 thoughts on “Απίστευτος Σκέρτσος: «Καμία μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό»

  1. Επανάσταση!!!!! Βρέθηκε το φάρμακο κατά του κορωνοϊού!!!! Όλοι οι Έλληνες να προσληφθούν στα σώματα ασφαλείας!!! Πρώτη προτεραιότητα του μεσσία Κούλη, προκειμένου η Ελλάδα να γίνει η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα απαλλαγεί από τον κορωνοϊό.
    Skertsos speaking!!!
    Υποσημείωση: Αυτοί οι τύποι μας κυβερνούν!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook