Απίστευτος Σκέρτσος: «Καμία μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό»

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι “δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό”.

Ο Υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις και έδωσε την εξής απάντηση.

“Δεν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα”.

Ο δημοσιογράφος ευλόγως τότε αναρωτήθηκε πως το μέτρο της αναστολής εφαρμόστηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην αιχμή της μάχης κατά της πανδημίας. Ο κ. Σκέρτσος απάντησε ότι “τα νοσοκομεία είναι μέρη που εν δυνάμει μπορεί να υπάρχει υπερδιασπορά του ιού”.

Εν συνεχεία δήλωσε αυτό που γράψαμε και παραπάνω: “δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό”.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επανάσταση!!!!! Βρέθηκε το φάρμακο κατά του κορωνοϊού!!!! Όλοι οι Έλληνες να προσληφθούν στα σώματα ασφαλείας!!! Πρώτη προτεραιότητα του μεσσία Κούλη, προκειμένου η Ελλάδα να γίνει η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα απαλλαγεί από τον κορωνοϊό.
    Skertsos speaking!!!
    Υποσημείωση: Αυτοί οι τύποι μας κυβερνούν!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ