Απίστευτος Λοβέρδος για Εύβοια: Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα γιατί… ήταν Αύγουστος! Video

Το κοινό αίσθημα προκαλούν οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών που επιχειρούν όπως-όπως να δικαιολογήσουν την κυβερνητική ανεπάρκεια για την Β. Εύβοια.

Μετά τον κ. Πέτσα ο οποίος δήλωσε ότι οι φωτιές δεν έχουν σχέση με τις πλημμύρες στη Β. Εύβοια αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σύμφωνα με τον οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βάλει με τον θεό, ο Γ. Λοβέρδος δηλώνει ότι δεν έγιναν αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις καθώς φταίει το… καλοκαίρι!

Ο ένας πιο προκλητικός από τον άλλον βγαίνουν τα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να δικαιολογήσουν την κυβερνητική ολιγωρία κι ανεπάρκεια για τις καταστροφές που βιώνουν οι κάτοικοι της Εύβοιας που μέσα σε λίγους μόνο μήνες έχουν δει το βιος τους να διαλύεται.

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στο Open, είπε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα δεν ολοκληρώθηκαν επειδή… «ήταν Αύγουστος».

Μάλιστα, προς επίρρωση του ισχυρισμού του, δήλωσε ανερυθρίαστα: «Στην Ελλάδα ζούμε».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, αναφερόμενος στην παντελή απουσία αντι-πλημμυρικών έργων, είπε: «Ε, δεν μπορούν να γίνουν, τι να κάνουμε; ας είμαστε ρεαλιστές. Τι να γίνει; Είχε μεσολαβήσει κι ο Αύγουστος… στην Ελλάδα ζούμε».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. στην κινα σε 4 μερες χτιζουν νοσοκομειο εκ του μηδενος εν ωρα αναγκης και αυτοι οι αχρηστοι τοσο καιρο δεν μπορουν na βαλουν μερικα συνεργεια να φτιαξουν αγωγους για τα ομβρια… αει στα διαλα κωλοκομμα μας εχεις διαλυσει τη χωρα καθε φορα που σε βγαζουν οι ρουφιανοι-ρουσφετολογοι σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ