Απίστευτος γαϊδουρίστας για Όσκαρ στο κέντρο των Χανίων | Photo

απίστευτος-γαϊδουρίστας-για-όσκαρ-στ-950014

Αν υπήρχε Όσκαρ… γαϊδουριάς ο εν Χανιώτης γαϊδουρίστας, θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πολύτιμο (υπό)τιμητικό τίτλο!

Πραγματικά, δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις τρεις παραβάσεις με μόλις ένα παρκάρισμα. Κι όμως… ο γαϊδουρίστας που βλέπετε στην φωτογραφία του zarpanews.gr στην περιοχή των Δικαστηρίων, πάλεψε πρωινιάτικα, αλλά το κατάφερε με μία κίνηση, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στην κυκλοφορία των πεζών.

Ούτε από απαγορευτικές πινακίδες στάσης-στάθμευσης, ούτε από προειδοποιητικές πινακίδες με γερανούς της τροχαίας, ούτε από πεζοδρόμια ούτε από απαγορευτικά κολωνάκια, αλλά ούτε και από ράμπες αναπήρων καταλαβαίνει ο προκλητικά απίστευτος Χανιώτης, αν πρόκειται να μην ταλαιπωρηθεί για να παρκάρει το όχημά του.

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε, το έλλειμμα οδηγικής παιδείας και σεβασμού που έχει, το ρεφάρει επάξια με τσαμπουκά και υπέρμετρο θράσος…

Συγχαρητήρια φίλε, άξιο τέκνον της οικογένειας περισσοδάκτυλων θηλαστικών!

zarpanews.gr

One thought on “Απίστευτος γαϊδουρίστας για Όσκαρ στο κέντρο των Χανίων | Photo

  1. Μα γιατι λετε «γαιδουριστας»; αυτη η λεξη εχει μια πολυ γλυκεια ακουστικη. Σαν να λεμε τουριστας, γαιδουρακι, παραπεμπει σε κατι απο διακοπες, κατι μικρουλι και γλυκουλι….. Πες «Ηλιθιος», «Βλαμμενος», «Αχρηστο», «Aνθρωποειδες» «Σαδιστη», «Απολίτιστο», «Βαρβαρο», «Κακομαθημενο», «Γιβεντο», «Γροθο», «Χωριατακα»… Η ελληνικη κοινωνια ειναι στην καταντια που βρισκεται γιατι υποκυπτει συνεχως στα τσαμπουκαλικια των θρασυδειλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook