Απίστευτο βίντεο: Μητέρα στο Μεξικό κρέμεται από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου που της έχουν κλέψει με τα παιδιά της μέσα!

απίστευτο-βίντεο-μητέρα-στο-μεξικό-κρ-1483630

Δραματικές στιγμές έζησε μία μητέρα και τα παιδιά της στο Νέο Μεξικό, όταν μία κλέφτρα πήρε το αυτοκίνητό της, ενώ τα παιδιά της ήταν μέσα και η μάνα, δίχως να το σκεφτεί πήδηξε και γατζώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενώ αυτό είχε ξεκινήσει την πορεία του.

Μέσα στο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα ήταν τα δύο παιδιά ηλικίας 6 ετών και 11 μηνών, όταν η δράστιδα μπήκε μέσα και το έκλεψε. Η μητέρα όταν είδε τι συνέβη, πήδηξε πάνω και γατζώθηκε στο παρμπρίζ καθώς ήταν μέσα τα παιδιά της.

Η αστυνομία έδρασε άμεσα, μετά από καταγγελία που έγινε, εντόπισε τη Ρετζίνα Καστίγιο και τη συνέλαβε. Οι αστυνομικοί είπαν ότι το θύμα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της και μπήκε μέσα σε ένα κατάστημα και βγαίνοντας είδε να της κλέβουν το αυτοκίνητο.

Πλάνα από κάμερα δρόμου απεικονίζουν τη γυναίκα να κρέμεται από το αυτοκίνητο με τα παιδιά της μέσα καθώς αυτό περνάει με ταχύτητα μέσα από μια διασταύρωση. Λίγο μετά, η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο σε άλλη διασταύρωση και καταδίωξε το όχημα.

Όταν παράτησε το αυτοκίνητο, η δράστιδα προσπάθησε να κρυφτεί σε μια κατοικημένη γειτονιά αλλά τελικά. Το βίντεο από την κάμερα του αστυνομικού τμήματος του Χομπς δείχνει τον Καστίγιο να προσπαθεί να φύγει πεζή προτού συλληφθεί.

Το θύμα, η Μέλοντι Μαλντονάντο, είπε στην Daily Mail: «Σίγουρα με άκουσε… Της φώναζα να σταματήσει και ότι τα παιδιά μου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Συνέχισε να οδηγεί και έστριβε για να πέσω. Δεν με ένοιαζε για το αυτοκίνητο. Απλώς ήθελα τα παιδιά μου πίσω».

Η Mail ανέφερε ότι η μητέρα μετά από όλο αυτό έσπασε το πόδι της, αλλά τα παιδιά της είναι καλά και ασφαλή μαζί με την οικογένειά τους.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook