Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο των Χανίων: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε κρεπερί – Δύο τραυματίες | Photos

απίστευτο-τροχαίο-στο-κέντρο-των-χανί-1417757

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων όταν ΙΧ αυτοκίνητο κατέληξε σε καφέ – κρεπερί απέναντι από την είσοδο του εθνικού σταδίου, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην αυλή του καταστήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα όποια βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί.

Στο συμβάν δεν προκύπτει εμπλοκή δεύτερου οχήματος ενώ η μηχανή στην οποία προκλήθηκαν ζημιές ήταν ήδη εκεί παρκαρισμένη.

zarpanews.gr

 

5 thoughts on “Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο των Χανίων: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε κρεπερί – Δύο τραυματίες | Photos

  1. αγαπητή τροχαία τα μπλόκα σας μπροστά στην αγορά είναι απλά για να αφήνετε τους υπόλοιπους μεθυσμένους να φεύγουν ανενόχλητοι. Περιμετρικά του κέντρου Κισσάμου-Γογονή-Αποκορώνου-Μποτσαρη-Σουδας εκεί θα πρέπει κάθε βράδυ να υπάρχει κοντρόλ .Τα μισά Χανιά θα παραδώσουν δίπλωμα σε 15 μέρες.

    1. χαχαχα πλακα μου κανεις; Κατσε μια φορα σε ενα παγκακι και δες εστω το μπλοκο τους στην αγορα… Οι μισοι ειναι γνωστοι τους ( φιλοι; ή τους βλεπουν ταπα καθε βραδυ;) οποτε κουβεντουλα και ουτε καν λογος για αλκοτεστ.. Μονο αμα περασει κανεις πιτσιρικας θα βγαλουν ολη την σκληραδα τους και το γραμμα του νομου… Η καμια κοπελιτσα για να την φλερτραουν οι γοηδες…
      Στην Ηπειρο πανηγυριζε η αστυνομια γιατι εκλεισε το πρωτο τριμηνο τους ετους, χωρις θανατηφορο τροχαιο! Και εδω οι δικες μας ΄΄αρχες΄΄ βαρανε μυγες.. η τραμπουκιζουν κανεναν που παρκαρε καπου παρανομα.. Αλλα ως εκει!

    1. Να γκρεμίσουν το κατάστημα? Με ποια λογική? Το θεωρείτε φυσιολογικό ένας οδηγός ο οποίος έχει σώας τας φρένας να ανεβαίνει πάνω στα πεζοδρόμια και να εμβολίζει καταστήματα? Τι σχέση έχει ο δρόμος που έγινε? Καμία, θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε. Ίσως θα έπρεπε να ανησυχείτε για το γεγονός ότι η οδηγός αυτή δεν πέρασε καν αλκοτέστ και αφέθηκε ελεύθερη να σπείρει τον τρόμο νυχτιάτικα? Μήπως θα έπρεπε να ανησυχείτε για το γεγονός ότι στα Χανιά η αστυνόμευση είναι τόσο μηδαμινή και ο καθένας μπορεί να βγάζει τα ψυχολογικά του στο δρόμο δίχως καμία νομική συνέπεια? Στον δρόμο του Πολυτεχνείου παρόλο που σκοτώθηκαν τόσο άδικα οι δυο φοιτητές εγκληματίες οδηγοί συνεχίζουν να παραβιάζουν τα φανάρια και τα όρια ταχύτητας σαν να μην έγινε τίποτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook