Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε… στέγη | Photos

απίστευτο-τροχαίο-στα-χανιά-αυτοκίνη-1107520

Σε στέγη προσγειώθηκε Ι.Χ αυτοκίνητο που έφυγε από το δρόμο στην παλιά εθνική Χανίων Κισσάμου στο Καλαμάκι.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες του zarpanews.gr το όχημα κυριολεκτικά έχει βρεθεί πάνω σε οροφή κτίσματος.

Η οδηγός του Ι.Χ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Τα αίτια που προκάλεσαν το πρωτοφανές συμβάν ερευνώνται.

7 thoughts on “Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε… στέγη | Photos

  1. Εχει πιάσει κάθε μια βλαχοΚρητικιά το τιμόνι …και με ένα ξανθό μαλλί και νύχι φωσφοριζέ…νομίζει ότι μπορεί να κατακτήσει όλο τον..κόσμο!

  2. Λέτε να οφείλεται στο ότι η οδηγός ήταν γυναίκα?
    Είναι που όλες εμείς οι γυναίκες οδηγοί βάλαμε μέσον και πήραμε το δίπλωμα!!!
    Τελικά μας ψεκάζουν?

  3. Καλά ρε ΖΩΑ αντί να σας νοιάζει ότι η κοπέλα είναι καλά, κάθεστε κ κράζετε ντροπή του ανθρώπινου είδους!!! Αν σκοτωνόταν θα λέγατε κρίμα ακόμα ένα παιδί χάθηκε στην άσφαλτο, αλλά αφού είναι καλά ας γελάσουμε λίγο με το συμβάν. Μπράβο. Αν σας πω τώρα μακάρι να σας τύχει το ίδιο, σε εσάς ή στα παιδιά σας θα είμαι εριστική κ κ*ριολα ε; Σας λυπάμαι δεν μπορώ να φτύσω κ μέσα απ την οθόνη !!!

  4. Ρε συ Ευ_00… μη το μεγαλοποιείς το θεμα. Καλαμπουρι κανουμε. Στο κατω κατω ο τροπος με τον οποιο εχει καβαλικέψει το αμαξι την σκεπή δειχνει εντελως αμπαλο ατομο. Στο συγκεκριμενο σημειο ειναι τοσο απλα Ο δρομος που πρεπει να εισαι εντελως γκαου για να το ανεβάσεις πανω σε μια σκεπή. Δηλαδη ποσο στοκος επιτελους;;; Και σιγουρα ειναι καλα στην ειναι του ο ανθρωπος. Δεν δειχνει να εχει ισχυρά χτυπήματα το αμαξι αν κανεις μια πρόχειρη πραγματογνωμοσύνη. Λοιπον σου επιστρεφουμε τους χαρακτηρισμούς και παρε λιγο στα σοβαρα την αστεια πλευρα του διαδυκτιου…

  5. Αν πάρεις τη στροφή στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ με ταχύτητα ή/και χαζεύεις το κινητό, να τι μπορεί να γίνει. Η θεά τύχη βοήθησε να μην περνάει κάποιος εκείνη την ώρα από το σημείο και φυσικά το βάρος του αυτοκινήτου με το βάρος της οδηγού να είναι τόσο-όσο να το αντέξει η οροφή του κτιρίου-container. Γι’ αυτό προσοχή στις ΣΤΡΟΦΕΣ και στα ΚΙΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook