Απίστευτο του ΕΑΚ Χανίων: Αγόρασε λέβητα 30.000 ευρώ που… δεν έκανε για το κολυμβητήριο!

απίστευτο-του-εακ-χανίων-αγόρασε-λέβη-1378941

Ενα απίστευτο σκηνικό καταγράφεται από το ΕΑΚ Χανίων σε ό,τι αφορά την προμήθεια ενός λέβητα που προοριζόταν για το κολυμβητήριο Χανίων. Ατόπημα ή εσκεμμένη ενέργεια, το θέμα είναι πως η διοικούσα επιτροπή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή στο Ζarpa Radiο 89,6 και στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη, το ΕΑΚ μπορεί να παρήγγειλε και να πλήρωσε την αγορά ενός ολοκαίνουργιου λέβητα, δίνοντας 30.000 ευρώ, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο λέβητας που ήταν να τοποθετηθεί στο κολυμβητήριο… προέκυψε ακατάλληλος και αντίθετος με τις προδιαγραφές που φέρεται να είχαν δοθεί από τον αρμόδιο επαγγελματία!

Αυτό έχει σα συνέπεια τις τελευταίες πολλές εβδομάδες να μην είναι σε θέση να λειτουργούν οι δύο πισίνες των 25 και 12,5 μέτρων, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως το ΕΑΚ παρότι υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα δε δείχνει να φροντίζει ν’ αποκαταστήσει το λάθος, δημιουργώντας έτσι εντυπώσεις που σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες…

Το ζήτημα εκτός του ότι είναι σοβαρό, είναι και ηθικό, καθώς τη στιγμή που ουσιαστικά «πετιούνται» 30.000 ευρώ για την αγορά ενός εξοπλιστικού μηχανήματος που «δεν κάνει», αναζητούνται τα γνωστά… 5ευρα από τους Χανιώτες πολίτες για την είσοδο και άθληση τους στο Εθνικό στάδιο Χανίων!

Χωρίς υπερβολές, το γεγονός αυτό το αναγάγει σε σκάνδαλο!

Προφανώς είναι ευθύνη της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων να δώσει εξηγήσεις, όπως άλλωστε «επικοινωνεί» άλλα θέματα, όπως τα φωτοβολταϊκά έργα που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του μετά από προγραμματική που υπογράφηκε με την Περιφέρεια Κρήτης.

Πέραν όλων των παραπάνω να σημειωθεί πως διαθέσιμη ουσιαστικά εδώ και καιρό είναι μονάχα η 50άρα πισίνα στην οποία αναγκάζονται να προπονούνται όλοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Σίγουρα, η ανακατασκευή είναι το μείζον, αλλά αυτό τι πάει να πει; Οτι το κολυμβητήριο θ’ αφεθεί μέχρι τότε στην τύχη του;

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Απίστευτο του ΕΑΚ Χανίων: Αγόρασε λέβητα 30.000 ευρώ που… δεν έκανε για το κολυμβητήριο!

  1. σε αυτο το κολυμβητηριο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ Γ……..Ι ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ …….αει στο δ……σιχαματα!

    Υ.Γ. ενας πρωην κολυμβητης που μεγαλωσε μεσα σε αυτο!

  2. Επίσης έκτισαν κουβούκλιο για security σε είσοδο του σταδίου (Κοραή)…. την οποία έκλεισαν!. Κάνα δεκαχίλιαρο θα έπιασε!
    Σε καλή μεριά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook