Απίστευτο! Την στέλνουν να ψηφίσει στα Κεραμειά… με το ζόρι, λόγω λάθους του Δήμου Χανίων!

απίστευτο-την-στέλνουν-να-ψηφίσει-στα-489297

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα μία συνδημότισσά μας, η οποία, αναζητώντας πού ψηφίζει μέσω της σχετικής εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών, διαπίστωσε πως τα εκλογικά της δικαιώματα πρέπει να ασκηθούν στην Δημοτική Ενότητα Κεραμειών.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει στο zarpanews.gr, η ίδια, καθώς είναι κάτοικος Χανίων, έχει υποβάλει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, αίτημα για μεταφορά των εκλογικών της δικαιωμάτων στην περιοχή της κατοικίας της. Μάλιστα, η σχετική αίτηση έχει γίνει τον Φεβρουάριο του 2018 και έχει πρωτοκολληθεί με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2018, δηλαδή έναν και πλέον χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές!

Σε επικοινωνία μας με τον πολιτικό προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας, διαπιστώσαμε πως πράγματι πρόκειται για παράλειψη από την πλευρά του Δήμου Χανίων που πιθανόν να ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν γίνει ακόμα αντιληπτές.

Πάντως, η συγκεκριμένη ψηφοφόρος θα υποστεί για δύο Κυριακές σημαντική ταλαιπωρία για θέμα που είχε φροντίσει έγκαιρα να τακτοποιήσει.

Το περιστατικό αυτό -ακόμα κι αν είναι μεμονωμένο- φέρνει στο προσκήνιο την τεράστια υστέρηση που παρουσιάζει ο Δήμος Χανίων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, θέμα που πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα, ο επόμενη Δημοτική Αρχή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook