Απίστευτο: Τι απάντησε η Πολιτική Προστασία σε φοιτητή που ήθελε να έρθει από το Ηράκλειο στα Χανιά

απίστευτο-τι-απάντησε-η-πολιτική-προσ-1142698

Απρόσμενη… περιπέτεια για έναν Χανιώτη φοιτητή που ταξίδεψε στην Κρήτη από την Κύπρο.

Έχοντας κλείσει εισιτήριο για Ηράκλειο, έκανε τεστ κορονοϊού και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, ήταν έτοιμος να πετάξει για την πατρίδα του, χωρίς όμως να ξέρει αν θα… φτάσει αισίως στα Χανιά, αφού όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, από την αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε, του ξεκαθάρισαν οτι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι η απάντηση της Πολιτικής Προστασίας, με την οποία επικοινώνησαν οι γονείς του, και η οποία προτείνει να κρατούν μαζί τους το εισιτήριο ως απόδειξη του λόγου μετακίνησης, το Ε1 καθώς και δικαιολογητικά που να πιστοποιούν την φοιτητική του ιδιότητα. Ωστόσο, επισημάνθηκε οτι το αν θα καταφέρουν να φτάσουν χωρίς προβλήματα στα Χανιά έγκειται στον… αστυνομικό που θα πέσουν!

Για ακόμη μία φορά οι κρατικές υπηρεσίες δείχνουν να… αυτοσχεδιάζουν, αφού υπάρχουν πολλά κενά στους κανόνες της απαγόρευσης κυκλοφορίας και των μέτρων προστασίας.

Ευτυχώς, πατέρας και γιος έφτασαν στα Χανιά χωρίς να τους σταματήσει κάποιο όργανο της αστυνομίας και γλίτωσαν την βαριά «καμπάνα» των 600€.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Απίστευτο: Τι απάντησε η Πολιτική Προστασία σε φοιτητή που ήθελε να έρθει από το Ηράκλειο στα Χανιά

  1. Για να σπουδάζει το βλαστάρι του στην Κύπρο έχει φράγκα…..

    Το πρόβλημα είναι ότι τα πρόστιμα συνήθως πέφτουν σε ταλαίπωρους βιοπαλαιστές.

    Η ώρα 6.23 ξεκινάω για δουλειά καλημέρα σε όλους….

  2. Και γιατί να επιτρέπεται να έρθει από Ηράκλειο δηλαδή; Η αστυνομία σωστά απάντησε ότι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook