Απίστευτο: Συνελήφθη σε δικαστική ακρόαση μέσω Zoom για την ενδοοικογενειακή βία – Ήταν στο ίδιο σπίτι με το θύμα | Video

απίστευτο-συνελήφθη-σε-δικαστική-ακρ-1192296

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης στις ΗΠΑ που γινόταν μέσω Zoom σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ο θύτης βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και εν τέλει διατάχθηκε η σύλληψη του.

Η δικηγόρος του θύματος, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, είπε στον δικαστή ότι είχε πληροφορίες ότι ο θύτης ήταν στο σπίτι του θύματος και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο κατά την ακρόαση. Εξέφρασε δε φόβο για την ασφάλεια του θύματος.

Ο δικαστής ζήτησε από τον άνδρα να βγει έξω και να του δείξει τον αριθμό του σπιτιού στο οποίο που βρισκόταν. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν έχει μπαταρία και λίγα λεπτά μετά άκουσε τους αστυνομικούς να χτυπούν την εξώπορτα.

Με το τσιγάρο στο στόμα και τις χειροπέδες στα χέρια ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν επιτέθηκε στη γυναίκα με τον δικαστή να του λέει: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα. Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις» είπε.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook