Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά – «Καλόπαιδα» έσπασαν δέντρα στη Χάληδων, αλλά τους τσάκωσαν οι κάμερες | Video

απίστευτο-περιστατικό-στα-χανιά-κα-1545362

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Χάληδων στα Χανιά, το οποίο δημοσιεύει το zarpanews.gr και στο οποίο φαίνονται αρχικά δυο νεαροί και στη συνέχεια τρεις νεαροί να να σπάνε με μανία ένα δέντρο.

Μια παρέα νεαρών που βρίσκεται παραδίπλα, κοιτά «άπραγη» και απαθής το σκηνικό να εκτυλίσσεται. Άγνωστο παραμένει εάν πρόκειται για τουρίστες ή ντόπιους.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως από το βίντεο, φαίνεται οι νεαροί να μην έχουν κανένα  σεβασμό στην δημόσια περιουσία και καμία συνείδηση σχετικά με το περιβάλλον.

Ντροπή!

zarpanews.gr

17 thoughts on “Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά – «Καλόπαιδα» έσπασαν δέντρα στη Χάληδων, αλλά τους τσάκωσαν οι κάμερες | Video

  1. Μήπως όταν αυτά τα καλά παιδιά εντοπισθουν να τιμωρηθούν παραδείγματικα? Έχουν βρωμίσει τα κάποτε όμορφα Χανιά μας με γκράφιτι και καταστροφές Ας κοιτάξει λίγο ο δήμαρχος μας και την ενημερωτική πινακίδα για τους τουρίστες στο πεζοδρόμιο της Πειραιώς Βρώμικη σκουριασμενη και καλυμμένη από γκράφιτι Δεν ενημερώνει Δυσφημηζει την πόλη

    1. Και εσυ από που κατάλαβες ότι είναι αλλοδαποί και μουσουλμάνοι ηλιθιο φασιστοειδές; Άντε στη τρύπα σου βλάκα χρυσαυγίτη, σκουπίδι της κοινωνίας

  2. Δεν έχει σημασία η εθνικότητα, είναι αγέλη φυντάνια της παραβατικότητας, σήμερα ένα δενδράκι αύριο κλεφτρόνι ένα κινητό, μεθαύριο ναρκωτικά, στα 35 διαγραφή από το μητρώο. Παιδιά χωρείς όραμα. Και όμως διορθώνονται…..

  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέμε «απίστευτο περιστατκό» κάτι πλέον συνηθισμένο ή γιατί ο Ευαγγελάτος «σοκάρεται» για τη γροθιά που έριξε ο καταληψίας στο διευθυντή ενός ΕΠΑΛ κάπου στην Αθήνα (και αυτά συνηθισμένα όπως και οι κατλήψεις). Πως θα ξεφύγει η κοινωνία μας από τα συνήθη χάλια της λοιπόν; Υ.Γ: Το «καλόπαιδα» γράφεται κανονικά με ωμέγα στο δεύτερο γράμμα.

  4. Στη Χάληδων…. Με φωτισμό και κάμερες κάθε 2 βήματα. Όταν όμως (πέρα από όλα τα υπόλοιπα που σωστά έγραψαν οι φίλοι πιο πάνω) δεν βλέπεις ένα περιπολικό ή 2 μηχανές όλη νύχτα τι να φοβηθεί ο κάθε παραβατικός τύπος;

  5. Όλα τα καταστήματα πλέον διαθέτουν κάμερες!!!
    Πότε θα ασχοληθεί επιτέλους κάποια Δημοτική Αρχή κυνηγώντας αυτούς που βανδαλίζουν τη
    δημόσια περιουσία, που αφισοκολλούν όπου βρούν και αυτούς που γράφουν Γκράφιτι λερώνοντας την όμορφη πόλη μας??
    Εύχομαι οι αρμόδιοι κάποια στιγμή να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την κατάσταση διότι αποτελεί μεγάλη ασχήμια για την πόλη μας!!!

  6. Για τιμωρία να τους βάλουν να κάνουν κοινωνική εργασία (community service) όπως κάνουν σε άλλες χώρες – να καθαρίσουν τα γκράφιτι, να μαζέψουν σκουπίδια κλπ. Η ατόφια τιμωρία δε σου μαθαίνει κάτι.

  7. Όποιοι έχουμε υπάρξει κάτοικοι της Παλιάς Πόλης είμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών, στα οποία κινδυνεύαμε να φάμε και ξύλο όταν παρεμβαίναμε. Στις περίπου πέντε φορές που παρενέβην προσωπικά σε τέτοια περιστατικά έξω από το σπίτι μου επί της Κανεβάρω, οι δράστες ήταν νεαροί ντόπιοι κρητικοί μεθυσμένοι που ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους. Ούτε αλλοδαποί , ούτε τουρίστες. Αμερικάνους στρατιώτες επίσης εντοπίζαμε όταν κατέβαιναν από τα πλοία τους, να κάνουν καταστροφές, κυρίως σπάζοντας. Αυτά, για να λέμε τα πράγματα μέσα από την πραγματικότητα που έχουμε βιώσει.

  8. Αναμένουμε επίσης να απαγγελθούν κατηγορίες στα φυντάνια μας. Γιατί κάποιοι ανάμεσά μας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και σέρνουν στα δικαστήρια νεαρούς που τους έχει προσλάβει ο Δήμος να κάνουν διακοσμητικό γκράφιτι σε πάρκινγκ, προφανώς επειδή διαφωνούν με την αισθητική του γκράφιτι- ζωγραφικής. Σε πραγματικούς βανδαλισμούς, θα ασκήσουμε κατηγορίες;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook