Απίστευτο: Ο Τζιτζικώστας τρώει αμέριμνος σε ταβέρνα στους Παξούς μετά τις 12, παρά τα μέτρα | Photos

απίστευτο-ο-τζιτζικώστας-τρώει-αμέρι-1089011

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, φαίνεται πως ξέχασε ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Χθες το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 11:45 το βράδυ σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.

Ενδεικτικό είναι, όπως φαίνεται και από την ώρα που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, πως στις 12:15 ο περιφερειάρχης και η παρέα του απολάμβαναν τον δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου και οι υπόλοιποι πελάτες.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια και ο περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι. Μάλιστα, κανείς δεν φοράει μάσκα, φτάνοντας στη συγκεκριμένη ταβέρνα.

Στο νησί των Παξών ισχύουν τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

To iefimerida.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δήμο του νησιού και με την αστυνομία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως τα νέα μέτρα για τον κορoνοϊό ισχύουν στους Παξούς.

Η ώρα είναι 12:06 και παρά τα μέτρα ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του βρίσκονται σε ταβέρνα στους Παξούς και περιμένουν να δειπνήσουν

Ο κ. Τζιτζικώστας, παρά το πέρας του ωραρίου βάσει των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, παραμένει σε ταβέρνα στους Παξούς

iefimerida.gr 

One thought on “Απίστευτο: Ο Τζιτζικώστας τρώει αμέριμνος σε ταβέρνα στους Παξούς μετά τις 12, παρά τα μέτρα | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook