Απίστευτο: Μασκοφόρος άνδρας πετά πάνω από τη Νέα Υόρκη με ιπτάμενο πατίνι | Video

απίστευτο-μασκοφόρος-άνδρας-πετά-πάν-1241611

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης που είδαν έναν μεταμφιεσμένο άνδρα να…ίπταται πάνω από την Times Square, ισορροπώντας σε ιπτάμενο πατίνι.

Ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια με μια κατάμαυρη στολή, ο άνδρας επενέβη στο πατίνι με στυλ. Ο μυστηριώδης ακροβάτης διέσχισε την Times Square και άλλες πολυπληθείς περιοχές της Νέας Υόρκης, όπως το Μπρόντγουεϊ και η 45η οδός, κρατώντας στα χέρια του κάτι που έμοιαζε με τηλεκοντρόλ, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιούσε για να πιλοτάρει το ιπτάμενο πατίνι. Στο κράνος του άντρα ήταν προσαρτημένη μια κάμερα GoPro, με την οποία ο άνδρας φάνηκε να καταγράφει το ιδιαίτερο ταξίδι του.

Η πτήση του άνδρα βιντεοσκοπήθηκε, επίσης, από τους δεκάδες περιπατητές που ήρθαν αντιμέτωποι με το παράδοξο θέαμα. Ένα από τα βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό @whatisnewyork του Instagram, όπου δημοσιεύονται διάφορα ξεχωριστά στιγμιότυπα της ζωής στην Νέα Υόρκη.

«Έτσι φανταζόμουν το 2021 όταν ήμουν παιδί», έγραψε ο χρήστης που δημοσίευσε το viral βίντεο.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 90.000 likes, τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Το παράτολμο εγχείρημα του σκέιτερ ενθουσίασε τους περισσότερους που το παρακολούθησαν, είτε ως αυτόπτεις μάρτυρες, είτε μέσω του διαδικτύου. Πολλοί μάλιστα επιχειρούν να μαντέψουν ποιος βρίσκεται πίσω από την μάσκα του…υπερήρωα, με μερικούς να υποπτέυονται τον δημοφιλή YouTuber Χάντερ Κάουαλντ, ο οποίος συχνά προβαίνει σε αντίστοιχα ακροβατικά:

Άλλοι, πάλι, θεωρούν πως ο μασκοφόρος επρόκειτο για τον διευθυντή της εταιρείας Omni, η οποία κατασκευάζει τέτοιου είδους πατίνια. Ο Alexandru Duru, όπως λέγεται ο διευθυντής, είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι σκοπεύει να υπερβεί τα «όρια» και να προχωρήσει σε «νέα πρότζεκτ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WhatIsNewYork (@whatisnewyork)

Όποιος και αν κρύβεται πίσω από την μάσκα, πιθανότατα έπραξε ορθά φορώντας την, καθώς το πέταγμα πάνω από την Νέα Υόρκη διώκεται ποινικά: Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ν. Υόρκης, η «πλοήγηση ενός αεροσκάφους, ελεγχόμενου από εδάφους ή αλλιώς, κρίνεται παράνομη σε οποιοδήποτε σημείο εντός των ορίων της πόλης».

Η νομοθεσία φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη και μια μερίδα των κατοίκων της πόλης, που δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την επίδειξη του ιπτάμενου σκεϊτά: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Νέα Υόρκη είναι ανθρώπους να πέφτουν από τον ουρανό, επειδή ξέχασαν να φορτίσουν το πατίνι τους», έγραψε ένας απηυδησμένος Νεοϋορκέζος κάτω από το viral βιντεάκι.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook