Απίστευτο κλίμα στο MasterChef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας – Αδιανόητες ειρωνείες και εκφράσεις

απίστευτο-κλίμα-στο-masterchef-μετά-την-αποχώρ-1037500

Η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από το MasterChef και τα συναισθήματα στο σπίτι ήταν ανάμεικτα. Από τη μία ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Τζον και ο Δημήτρης που κράτησαν χαμηλούς τόνους και από την άλλη η Μάρλεν, η Ντέμη και η Μαριάννα που έκαναν λες και κέρδισαν όλα τα MasterChef του κόσμου μαζί.

Η Μάρλεν, μάλιστα, που τις προάλλες είχε κάνει παράπονα για κάποια σχόλια που είχε κάνει για την ίδια και για τα κιλά της ο Τζον, είπε για την Κατερίνα Λένη ότι «έφυγε η κατσαρίδα» και μαζί με την Μαριάννα γέλαγαν προκλητικά. «Μας φαίνεται απίστευτο ότι συνέβη αυτό, το ότι έφυγε η Κατερίνα. Είναι σαν την κατσαρίδα. Η κατσαρίδα επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες», είπε μετά η Μάρλεν.

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της Μάρλεν, όταν είπε ότι έφυγε η κατσαρίδα. Χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, όταν πριν δύο μέρες με κατηγόρησε ότι με την πλάκα που κάνω ότι σε ενοχλεί, και λες αυτά τώρα, νομίζω ότι δεν κολλάει με αυτό που έλεγες πριν δύο μέρες», είπε ο Τζον.

Αφού ο Γιώργος διάβασε το γράμμα της Κατερίνας, η Μάρλεν συνέχισε απτόητη το ίδιο… βιολί: «Ο Εμπειρίκος είναι πιο κατανοητός», αλλά δεν γέλασε κανένας, καθώς το αστείο που νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ήταν εντελώς άκυρο.

«Σχετικά με το γράμμα που έλεγε για την μπέσα, δεν κατάλαβα γι’ αυτό και είπα στο τέλος ότι πιο κατανοητός είναι ο Εμπειρίκος απ’ ότι το γράμμα της Κατερίνας», είπε ξανά η Μάρλεν.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook