Απίστευτο κήρυγμα ιερέα: “Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και το τεστ δεν θα μπει στην εκκλησία” | Video

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορωνοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία», λέει ο ιερέας Ναού στα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής.

Ο Ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, ο οποίος  έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τη στάση του απέναντι στα μέτρα κατά του κορονοϊού, παρουσιάζεται ξανά κατά εμβολίου, της χρήσης μάσκας και τεστ, υποστηρίζοντας ότι η επιβολή τους είναι «έργο του διαβόλου».

Σε κήρυγμά του, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, βγάζει λόγο και αναφέρει πως «είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσω την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κορονοϊού, και να γίνει εδώ επανάσταση…. αλλά αυτό δεν είναι λόγος του Θεού».

Για τον ίδιο η επιβολή των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, είναι «καταδυνάστευση», «φασισμός» και «έργο του διαβόλου».

Με την δική του λογική, μάλιστα επιχείρησε να παρουσιάσει την μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, ως θέμα ελεύθερης βούλησης που πρέπει να γίνει σεβαστή συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Θεός λέει: Σας αγαπώ όλους… Κάντε ό,τι θέλετε».

Ο ιερέας γνωστοποιεί, επίσης στους πιστούς, πως «η Ανάσταση θα γίνει κανονικά», τα μεσάνυχτα και όχι στις 9.

Πηγή: in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈρευνα: Η τηλεργασία αύξησε τις διαδικτυακές απειλές
Επόμενο άρθροΟι «τρεις αστερίσκοι» για την εκκίνηση της εστίασης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ