Απίστευτο και όμως αληθινό (;) – Το κράτος δεν έχει ζητήσει πίσω τα λεφτά από τον Φουρθιώτη!

απίστευτο-και-όμως-αληθινό-το-κράτο-1201860

Ούτε έχουν υποβληθεί μηνύσεις στον ίδιο και τους μπράβους –που κατά ομολογία Βρούτση- κλωτσούσαν πόρτες στο Εργασίας και απειλούσαν τον τότε υπουργό!

Η πολιτεία δεν έχει ζητήσει πίσω τα χρήματα που– κατά τον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση- με δόλιους τρόπους έλαβε από το πρόγραμμα Συν-εργασία ο καλλιτεχνικός μάνατζερ και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης!

Μιλάμε, εφόσον αληθεύουν οι καταγγελίες, πως σε καιρό πανδημίας, ο ίδιος και ορισμένοι συνεργάτες του ελάμβαναν από 60.000 έως 80.000 ευρώ το μήνα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε αρμόδιες πηγές, αν και όλα τα στόματα είναι κλειστά και μόνο ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η δικαιοσύνη μπορεί να δώσει τις οριστικές απαντήσεις, οι αρμόδιοι φορείς και το υπουργείο δεν έχουν ζητήσει επιστροφή των χρημάτων από τον καλλιτεχνικό μάνατζερ και τους συγκεκριμένους συνεργάτες του! Ούτε έχουν υποβάλει μηνύσεις για απάτη, ούτε έχουν διατάξει έρευνες για τυχόν υπηρεσιακές ευθύνες!

Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές, δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού μάνατζερ για τη συμπεριφορά του στο υπουργείο Εργασίας, όταν-πάλι όπως κατήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης-ο ίδιος και οι μπράβοι του «κλωτσούσαν πόρτες και τον απειλούσαν»! Βεβαίως, ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα πώς μπήκε στο υπουργείο, πώς συνέλαβαν αυτόν και τους μπράβους του οι φρουροί κοκ- αλλά μην είμαστε και …πλεονέκτες, εδώ δεν απαντιούνται άλλα και άλλα!

Στη θέση τους παραμένουν, επίσης, ακόμα όσοι στην ΕΛΑΣ διόρισαν τη φρουρά στον Μ. Φουρθιώτη, αλλά και που ταυτόχρονα αρνούνταν με δημόσιες ανακοινώσεις ότι υπήρχε φρουρά μέχρι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ζητήσει την κατάργησή της!

Παρά λοιπόν την προσφυγή της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, κατόπιν της προσφυγής του Μ. Φουρθιώτη στο ΣτΕ και της δημοσιότητας που λαμβάνει το σκάνδαλο, τα πολιτικά ερωτήματα παραμένουν:

Ποιος (ή ποιοι) καλύπτουν τον Φουρθιώτη; Και γιατί;

ΥΓ: Για τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης χθες ήταν Τρίτη και προχθές Δευτέρα! Έγραψαν και μετέδωσαν για το σκάνδαλο μόνο προκειμένου να μας πληροφορήσουν ότι η κυβέρνηση προσέφυγε στη δικαιοσύνη! Και μετά αναρωτούμαστε για την αμφισβήτηση του κόσμου!!!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

One thought on “Απίστευτο και όμως αληθινό (;) – Το κράτος δεν έχει ζητήσει πίσω τα λεφτά από τον Φουρθιώτη!

  1. Μην ταλαιπωρήστε με ποιοι , πως και γιατί !
    Μια παρεούλα είναι που βρήκαν τρόπο , τρύπωσαν παντού και εξευτελίζουν θεσμούς , νόμους υπηρεσίες και ανθρώπους όπου και όπως μπορούν .
    Καιρός να τελειώνουμε με αυτές τις σπείρες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook