Απίστευτο! Γυναίκα ισχυρίζεται πως έφερε στον κόσμο δεκάδυμα!

απίστευτο-γυναίκα-ισχυρίζεται-πως-έφ-1235035

Μια 37χρονη από τη Νότια Αφρική φέρεται να αποτελεί την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση γυναίκας που φέρνει στον κόσμο δεκάδυμα.

Είναι ενδεχομένως η πρώτη γυναίκα που γέννησε δεκάδυμα. Ο λόγος για μία 37χρονη που φέρεται να έφερε στον κόσμο δέκα παιδιά μονομιάς, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Σύμφωνα με την «New York Post», η Gosiame Thamara Sithole, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο διδύμων, αρχικά πίστευε ότι θα γεννήσει οκτάδυμα, όπως ήταν και η περίπτωση της Nadya Suleman -ή αλλιώς «Octomom» όπως την ανέφεραν τα ΜΜΕ- που τον Ιανουάριο του 2009 έφερε στον κόσμο οκτάδυμα.

Όταν η Gosiame Thamara Sithole πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αιφνιδιάστηκε όταν τελικά, αντί για οκτώ, γέννησε δέκα παιδιά.

Εάν η περίπτωσή της αληθεύει, θα πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που γέννησε δεκάδυμα. Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ κατέχει η Halima Cisse με εννιάδυμα.

«Το Βιβλίο Γκίνες είναι ενήμερο για την είδηση ότι η Gosiame Thamara Sithole γέννησε δεκάδυμα και απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και τις πιο θερμές ευχές μας στην οικογένεια» δήλωσε εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία

sputniknews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook