Απίστευτο: Γονείς εγκατέλειψαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο για να προλάβουν την πτήση τους – Δεν του αγόρασαν εισιτήριο

απίστευτο-γονείς-εγκατέλειψαν-το-μωρ-1620600

Αν στην διάσημη ταινία «Μόνος στο σπίτι» οι γονείς ξεχνάνε τον μικρό Κέβιν στο σπίτι και φεύγουν για το ταξίδι τους, στο Ισραήλ οι γονείς εγκατέλειψαν επίτηδες το μωρό τους στο αεροδρόμιο και έσπευσαν να προλάβουν την πτήση τους. Στην πρώτη περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν μια διασκεδαστική ταινία, στην δεύτερη περίπτωση πρόκειται για ένα γεγονός που προκάλεσε σοκ.

Όπως αναφέρει η New York Post το βρέφος εγκαταλείφθηκε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από τους γονείς του, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην πτήση τους για το Βέλγιο χωρίς αυτό, αφού δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο για το παιδί.

Οι γονείς, οι οποίοι είχαν και οι δύο βελγικά διαβατήρια, είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ την Τρίτη 31 Ιανουαρίου με το μωρό τους, σχεδιάζοντας να επιβιβαστούν σε πτήση της Ryanair για τις Βρυξέλλες, δήλωσε η ισραηλινή Αρχή Αεροδρομίου στο τοπικό κανάλι 12.

Όμως, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η οικογένεια έφτασε στον τερματικό σταθμό 1 αργά, αφού είχε κλείσει το γκισέ του check-in, και οι γονείς είτε δεν μπόρεσαν, είτε δεν θέλησαν να αγοράσουν εισιτήριο για το παιδί τους.

Στη συνέχεια, η μαμά και ο μπαμπάς άφησαν το πορτ μπεμπέ με τον γιο τους δίπλα στο γκισέ του check-in, ενώ έσπευσαν προς την ουρά ασφαλείας για να μπορέσουν να επιβιβαστούν στην πτήση.

Ένα σύντομο βίντεο από κινητό τηλέφωνο που φέρεται να καταγράφηκε στο αεροδρόμιο φέρεται να δείχνει μια γυναίκα να κοιτάζει το μωρό στο πορτ μπεμπέ και να αναφωνεί : “Το άφησαν εδώ, το ορκίζομαι!”.

Το προσωπικό του αεροδρομίου παρατήρησε το εγκαταλελειμμένο βρέφος, ακολούθησε το ζευγάρι και τους παρότρυνε να επιστρέψουν για τον γιο τους, προτού ειδοποιήσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου και την αστυνομία.

Οι γονείς τελικά επέστρεψαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση, όπως μετέδωσε το Κανάλι 12.

Το ζευγάρι και το μωρό τους δεν πρόλαβαν τελικά να προλάβουν την πτήση τους, ανέφερε η έξοδος Israel Today.

Ένας διευθυντής της Ryanair στο αεροδρόμιο δήλωσε στο Κανάλι 12: “Όλοι οι υπάλληλοί μας ήταν σοκαρισμένοι. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook