Απίστευτο! Έκοψαν απόδειξη για βενζίνη με περισσότερα λίτρα από ότι χωράει το ντεπόζιτο

απίστευτο-έκοψαν-απόδειξη-για-βενζίν-1401088

Η τιμή της βενζίνης ολοένα και αυξάνεται, όμως αυτό δεν εμποδίζει αρκετούς επιτηδείους να κερδοσκοπούν όχι μόνο με την νοθευμένη βενζίνη που βάζουν στα οχήματα αλλά και με τις… πειραγμένες αντλίες που έχουν στα πρατήρια καυσίμων.

Μία οδηγός κατήγγειλε ότι πήγε σε ένα βενζινάδικο για να «γεμίσει» με καύσιμα το όχημά της το οποίο έχει χωρητικότητα 45 λίτρων (όπως αναφέρει και το βιβλίο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου) όμως η απόδειξη που παρέλαβε έγραφε ότι τα λίτρα που είχαν μπει ήταν 47!

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Live News, τόνισε ότι το ρεζερβουάρ της είχε ήδη περίπου 6 λίτρα οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορούν να χωρέσουν τα 47 λίτρα που έγραφε η απόδειξη.

Κατόπιν αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να αναφέρει το περιστατικό, όμως κανένας δεν απάντησε και δεν μπόρεσε να βρει λύση αναφορικά με το πρόβλημά της.

Επίσης αναφέρεται ότι όσα βενζινάδικα παρανομούν και «κλέβουν» τους οδηγούς των οχημάτων έχουν συγκεκριμένες αντλίες από τις οποίες το κάνουν, ενώ πολλές φορές ο έλεγχος που γίνεται από τα ΚΕΔΑΚ (Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων) είναι στην ποιότητα αλλά όχι στην ποσότητα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook