Απίστευτο: Δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο μαθητή στην τάξη και έφυγε!

απίστευτο-δάσκαλος-κλείδωσε-9χρονο-μα-874918

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου οδηγήθηκε με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου της πόλης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την καταγγελία των γονέων ενός 9χρονου μαθητή ότι τον κλείδωσε μέσα στην τάξη και έφυγε!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς, όταν χτύπησε το κουδούνι για το σχόλασμα, ο εκπαιδευτικός φέρεται να είπε στα παιδιά ότι θα μετρήσει ως το τρία και «όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσει μέσα»! Ο 9χρονος δεν πρόλαβε να βγει και, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», ο δάσκαλος κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και παρέδωσε τα κλειδιά.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, το παιδί έμεινε κλειδωμένο επί 20 λεπτά χωρίς να ακούσει κάποιος τις φωνές του και μάλιστα προσπάθησε να βγει από το παράθυρο, αλλά ευτυχώς φοβήθηκε.

Τελικά, τον άκουσε η δασκάλα των Γερμανικών που μερίμνησε για να το βγάλουν από την τάξη. Ο δάσκαλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα αφού του ασκήθηκε δίωξη, ισχυρίζεται ότι δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί είχε ξεμείνει στην αίθουσα κι ότι παρέμεινε μόνο για ελάχιστα λεπτά κλειδωμένο.

Ο δάσκαλος με εντολή του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, απομακρύνεται από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου άμεσα έδωσε εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook