Απίστευτο αλλά… αληθινό: Αναβλήθηκε το ματς των Χανίων

απίστευτο-αλλά-αληθινό-αναβλήθηκε-τ-972501

Εξέλιξη σοκ καταγράφεται για την ομάδα των Χανίων, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος το παιχνίδι που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο με τη Δόξα Δράμας… αναβάλλεται!

Πραγματικά, πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία δεν περίμενε κανείς στο στρατόπεδο των Χανίων, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να ξεκινούν μάλιστα την προπόνηση τους κανονικά την Πέμπτη, μαθαίνοντας κατά την εξέλιξη της τα νεότερα!

Ο λόγος της αναβολής του αγώνα έχει να κάνει με τη μη αδειοδότηση της Δόξας Δράμας, ένα θέμα το οποίο έχουμε θίξει από την πρώτη στιγμή. Ενώ όμως δίνονταν διαβεβαιώσεις από τη Σούπερ Λιγκ 2 και ειδικότερα τον πρόεδρο της διοργανώτριας ότι το παιχνίδι θα διεξαγόταν κανονικά, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί!

Αυτό συνεπάγεται ότι τα Χανιά θα καθυστερήσουν να μπουν στο πρωτάθλημα, δίνοντας το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος την προσεχή Τετάρτη στην έδρα του Λεβαδειακού!

Η ανακοίνωση από την Σούπερ Λιγκ 2 αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020.

Zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook