Απίστευτο: 11χρονο κορίτσι πασαλείφθηκε με το αίμα της φίλης της και παρίστανε τη νεκρή για να γλιτώσει από τον μακελάρη του Τέξας

απίστευτο-11χρονο-κορίτσι-πασαλείφθηκ-1453986

Η Αμερική ζει (και θα ζει για καιρό ακόμα) στον απόηχο του μακελειού στο σχολείο του Τέξας, όταν 18χρονος κλείδωσε παιδάκια σε μια αίθουσα και τα γάζωσε, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 19 μαθητές και 2 δασκάλους. Καθημερινά βγαίνουν ιστορίες στο φως της δημοσιότητας. Θλίψης, στεναχώριας και πολλές ακόμα που προκαλούν οργή για τα αρρωστημένα μυαλά αλλά και την ευκολία του να κουβαλά πολυβόλα όπλα ένας 18χρονος.

Αυτή η ιστορία όμως που βγήκε τώρα στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστική. Ένα 11χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν μέσα στο σχολείο την ώρα του μακελειού, για να αποφύγει να δεχθεί σφαίρα από τον μακελάρη, πασαλείφθηκε με το αίμα της φίλης της και παρίστανε τη νεκρή. Δεν το χωρά πραγματικά ανθρώπινος νους όλο αυτό.

Η μαθήτρια είναι η Miah Cerrillo! Εκείνη την αποφράδα μέρα της 24ης Μαΐου, πάλευε για να σώσει τη ζωή της. Η ευφυΐα της λειτούργησε εκείνες τις πολύ δύσκολες ώρες και κατάφερε, μαζί με ένα άλλο κορίτσι να σωθούν, καθώς και η συμμαθήτριά της έπραξε το ίδιο.

Το κορίτσι από το οποίο πήραν το αίμα του στα χέρια τους για να αλείψουν τα πρόσωπα και τα κορμιά τους, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

«Η Miah πήρε λίγο αίμα και το έβαλε πάνω της για να προσποιηθεί ότι ήταν νεκρή», είπε η θεία της, η οποία πρόσθεσε πως τραυματίστηκε η μικρή και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αλλά πήρε εξιτήριο; «Ο αδερφός μου, είπε ότι είχε θραύσματα σφαίρας στην πλάτη της».

Πλέον το κοριτσάκι, όπως και τα άλλα παιδιά που επέζησαν από το άγριο φονικό, δίνουν μια ψυχολογική μάχη για να ξεπεράσουν όλο αυτό το σοκ, αλλά πολύ περισσότερο και την απώλεια των συμμαθητών τους.

«Σε αυτό το σημείο, πρέπει απλώς να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε από τον Θεό να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά σε αυτήν την κατάσταση. Ξέρω ότι είναι τραυματικό να το περνάει μια 11χρονη όλο αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ τι νιώθει».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook