Απίστευτη υπόθεση αιμομιξίας: Σύζυγος έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με τη… μητέρα του!

απίστευτη-υπόθεση-αιμομιξίας-σύζυγο-1096250

Με 20 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύουν να τιμωρηθούν μια μητέρα και ο γιος της, που συνελήφθησαν από τη σύζυγό του να κάνουν σεξ, σε μια υπόθεση αιμομιξίας.

Ο Τόνι Λαβουά, από το Φίτσμπεργκ της Μασαχουσέτης, φέρεται να πιάστηκε την ώρα που έκανε σεξ με τη μητέρα του, Σέριλ Λαβουά, ηλικίας 64 ετών, στις 20 Μαΐου. Ο 43χρονος, που ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του, δήλωσε πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. «Δεν ξέρω, απλώς συνέβη», δήλωσε σε αξιωματικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sentinel and Enterprise.

Ο 43χρονος «συνελήφθη» την ώρα που έκανε σεξ με την μητέρα του

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε για καβγά, με τον αξιωματικό να συναντά την ξαδέρφη της γυναίκας του 43χρονου. Η ξαδέρφη είπε στον αστυνομικό πως η σύζυγος του 43χρονου την κάλεσε όταν έπεσε πάνω στο ζευγάρι την ώρα που έκανε σεξ.

Συναινετικό το σεξ ανάμεσα σε μητέρα και γιο

Ο αξιωματικός μίλησε ξεχωριστά με τη μητέρα και τον γιο, ανέφερε η τοπική εφημερίδα και αμφότεροι αναγνώρισαν πως η σεξουαλική τους σχέση ήταν συναινετική. Η Σέριλ Λαβουά είπε πως το περιστατικό συνέβη, καθώς είχε έρθει πιο κοντά με τον γιο της τους τελευταίους μήνες και άρχισαν να κάνουν σεξ αμέσως μόλις φιλήθηκαν.

Η σύζυγος του 43χρονου

Η αστυνομία του Φίτσμπεργκ κατηγόρησε τη μητέρα και τον γιο για αιμομιξία και οδηγήθηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο στις 20 Αυγούστου, αντιμέτωποι με κακούργημα. Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, με τον δικαστή να τους διατάζει να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Και οι δύο δήλωσαν αθώοι, ενώ θα επιστρέψουν στα δικαστήρια στις 27 Οκτωβρίου. Να σημειωθεί πως εάν κάποιος καταδικαστεί για αιμομιξία στη συγκεκριμένη πολιτεία, μπορεί να φυλακιστεί έως 20 χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook