Απίστευτη «τελευταία επιθυμία»: Άνδρας ζήτησε να ταφεί με το φορτηγό του | Video + Photos

απίστευτη-τελευταία-επιθυμία-άνδρ-1319378

Λένε ότι δεν μπορείς να πάρεις υλικά αγαθά μαζί σου στον τάφο, αλλά ένας Μεξικανός αποφάσισε να αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος ζητώντας να ταφεί με το πολύτιμο φορτηγό του.

Λόγω της παρατεταμένης μάχης του με μια ανίατη ασθένεια, ο Don Adan Arana από το Puerto San Carlos, στην περιοχή Baja California Sur του Μεξικού, δεν μπορούσε να απολαύσει το φορτηγό που του είχε χαρίσει ο γιος του πριν από λίγο καιρό. Διαισθανόμενος ότι δεν είχε πολύ χρόνο στη ζωή, ο Arana είπε στην οικογένειά του ότι ήθελε να ταφεί μαζί με το όχημα, ώστε να μπορεί να το οδηγήσει στη μετά θάνατον, όπως είπε, ζωή.

Ο σεβασμός της τελευταίας επιθυμίας των αγαπημένων τους προσώπων είναι σοβαρό ζήτημα στο Μεξικό, οπότε ο Don Adan Arana αναπαύθηκε με το αγαπημένο του φορτηγό.

Οι φωτογραφίες που έχουν γίνει έκτοτε viral στα μεξικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν γερανό να χρησιμοποιείται για να κατεβάσει το φορτηγό του εκλιπόντος σε έναν τάφο με επένδυση από τούβλα, και το φέρετρό του να τοποθετείται στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Σύμφωνα με την El Universal, ο εκπρόσωπος της κοινότητας, Francisco Tovar, τόνισε ότι η οικογένεια του άνδρα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα βαρύ πρόστιμο, καθώς δεν ζήτησε κανενός είδους άδεια για την ασυνήθιστη ταφή.

ethnos.gr

One thought on “Απίστευτη «τελευταία επιθυμία»: Άνδρας ζήτησε να ταφεί με το φορτηγό του | Video + Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook