Απίστευτη κομπίνα στα Χανιά… Με φωτογραφίες άσχετων παιδιών από το ίντερνετ έστησε «μαϊμού οικογένεια» και εξαπατούσε τον κόσμο

απίστευτη-κομπίνα-στα-χανιά-με-φωτογ-962359

Μια απίστευτη υπόθεση απάτης, όπου επιτήδεια Χανιώτισσα, κατάφερνε και εκμεταλλεύονταν την διάθεση συμπολιτών μας, να προσφέρουν βοήθεια σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Η ιστορία στήθηκε πολύ έξυπνα από μια 38χρονη, η οποία με το πρόσχημα της προσφοράς βοήθειας σε τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 17, 10 και 2 χρόνων, και την γιαγιά τους, κατάφερνε και αποσπούσε χρηματικά ποσά από συνανθρώπους μας, που προσέφεραν τον οβολό τους, για να στηρίξουν οικονομικά την συγκεκριμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το κουβάρι της απάτης ξετυλίχθηκε μετά από υποψίες συμπολιτών μας, που βοήθησαν οικονομικά την συγκεκριμένη «οικογένεια», όταν είδαν φωτογραφίες των παιδιών σε διάφορα προφίλ στα social media.

Ο τρόπος όμως που είχε στηθεί η κομπίνα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η επιτήδεια Χανιώτισσα είχε παρουσιάσει συγγενικό της πρόσωπο, ως την γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών, ενώ τα παιδιά αφενός δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, αφετέρου οι οικείοι τους δεν γνώριζαν ότι τα παρουσίαζαν ως μέλη άπορης οικογένειας.

Μάλιστα, είχε στηθεί και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της «γιαγιάς και των εγγονών της» που σύμφωνα με την φερόμενη ως «εγκέφαλο» της απάτης ζούσαν με… ζαχαρόνερο!

Τελικά, κι έπειτα από καταγγελίες προς τις αρχές και συντονισμένη δράση της Αστυνομίας η 38χρονη Χανιώτισσα συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Απίστευτη κομπίνα στα Χανιά… Με φωτογραφίες άσχετων παιδιών από το ίντερνετ έστησε «μαϊμού οικογένεια» και εξαπατούσε τον κόσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook