Απίστευτη καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Ο Κικίλιας αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μας»

απίστευτη-καταγγελία-ποεδην-ο-κικίλ-1109738

Την άρνηση του υπουργού Υγείας να δεχθεί αντιπροσωπία των μαχητών της «πρώτης γραμμής» υγειονομικών καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ «σήμερα υπήρχε ημέρα δράσης των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους χώρους δουλειάς, μαζικές δυναμικές σε πολλά Νοσοκομεία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στο Υπουργείο Υγείας».

Ο Βασίλης Κικίλιας, λέει η Ομοσπονδία, αδιαφόρησε για την αγωνία που ζουν καθημερινά οι υγειονομικοί και παρά το γεγονός ότι είχε σταλεί και εγγράφως εδώ και ημέρες σχετικό αίτημα για συνάντηση μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας από την Εκτελεστική Επιτροπή με τον Υπουργό Υγείας.

«Καταγγέλλουμε τον υπουργό Υγείας που αρνείται να δει τους υγειονομικούς» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Αποδεκατιστήκαμε, κουραστήκαμε, τσακισμένοι δίνουμε την μάχη για να κερδίσουμε τον υγειονομικό πόλεμο. Χάνουμε ασθενείς και προσωπικό που θα μπορούσαν να ζουν αν ήταν οργανωμένη η Δημόσια Υγεία. 11 Συνάδελφοι κατέληξαν, 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι και εκατοντάδες νοσούν. Παρότι τηρήσαμε στο απόλυτο το υγειονομικό πρωτόκολλο η πολιτική ηγεσία αρνήθηκε να αφιερώσει λίγο χρόνο για τους εκπροσώπους των Υγειονομικών. Τόσο πολύ μας υπολογίζει» προσθέτουν.

Τέλος η ΠΟΕΔΗΝ προειδοποιεί ότι «η Εκτελεστική Επιτροπή θα κλιμακώσει τον αγώνα».

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook