Απίστευτη καταγγελία νεφροπαθούς, που νοσεί με κορονοϊό: “Μου είπαν να πάρω ταξί και να κάνω αιμοκάθαρση στην Αθήνα”

Να πάρει ταξί για την Αθήνα και να κάνει αιμοκάθαρση σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας καταγγέλλει ότι τον συμβούλεψαν στο τοπικό νοσοκομείο, νεφροπαθής από την Εύβοια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κόρη του στο evima.gr ο 78χρονος πατέρας της βρέθηκε θετικός στον ιό και επειδή χρειάζεται να κάνει αιμοκάθαρση την οποία μέχρι τώρα έκανε σε ιδιωτικό κέντρο στη Γλύφα Χαλκίδας και λόγω του ιού δεν μπορεί να συνεχίσει να της κάνει εκεί.

Όπως σημειώνει η ίδια «Απευθυνθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κάναμε εξετάσεις και μας είπαν προ δεν μπορεί να κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα.

Αντιθέτως μας είπαν να πάρουμε ταξί και να πάει ο πατέρας μου σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Και εγώ ρωτώ; Δεν είναι είναι επικίνδυνο να γίνει διασπορά του ιού από τον πατέρα μου ο οποίος νοσεί με κορονοϊό; Δεν είναι ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο 78 ετών να ταλαιπωρείται για να κάνει αιμοκάθαρση; Ζητώ επίσημες εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr η κόρη του 78χρονου νεφροπαθή.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ