Απίστευτη καταγγελία για τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων: Δεν την εξέτασαν επειδή ήταν ανεμβολίαστη

απίστευτη-καταγγελία-για-τα-επείγοντ-1317779

«Καμία τέτοια οδηγία από το Υπουργείο ή από την διοίκηση» ξεκαθαρίζει ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας που παίρνει αποστάσεις από το συμβάν.

«Έφαγε πόρτα» στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου, 23χρονη ασθενής, το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr παρότι πήγε στα ΤΕΠ με βαριά συμπτώματα βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα και ενώ υποφέρει από άσθμα και επιληπτικές κρίσεις, αρνήθηκαν να την εξετάσουν, δεν δέχτηκαν το αρνητικό ράπιντ τεστ και της είπαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ και να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Tο zarpanews.gr  επικοινώνησε με τον διοικητή του ιδρύματος, Γιώργο Μπέα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αυτό απαγορεύεται ρητά, ότι δεν υπάρχει -και δεν θα μπορούσε να υπάρχει – καμία διάκριση για τους ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα και δεσμεύτηκε πως θα γίνει άμεση διερεύνηση του περιστατικού, εφόσον λάβει την έγγραφη καταγγελία της ασθενούς στα χέρια του.

Το περιστατικό

Η 23χρονη, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr πήγε στα ΤΕΠ το απόγευμα του Σαββάτου, με έντονο βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα και ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα (άσθμα, επιληπτικές κρίσεις).

Στην γραμματεία των ΤΕΠ, ρωτήθηκε αν είναι εμβολιασμένη και απάντησε πως έχει νοσήσει, οπότε την έστειλαν να κάνει ράπιντ τεστ ώστε να επιστρέψει στα ΤΕΠ για να εξεταστεί.

«Στην συνέχεια, βγήκα όπως μου υπέδειξαν έξω από το κτήριο. Στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το ράπιντ και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ» εξιστορεί η 23χρονη στο zarpanews.gr και προσθέτει πως η ίδια είχε υποβληθεί σε ράπιντ τεστ νωρίτερα την ίδια μέρα λόγω της εργασίας της.

Παράλληλα, εξήγησε στη νοσηλεύτρια ότι έχει υποκείμενα νοσήματα, ότι χρειάζεται άμεσα γιατρό γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει και ότι δεν μπορεί να φύγει χωρίς να εξεταστεί.

«Εάν ήθελες να εξεταστείς έπρεπε να είσαι εμβολιασμένη. Να έρθεις αύριο το απόγευμα να σε δει γιατρός» της απάντησε η εν λόγω εργαζόμενη, η οποία σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα ερειστική και μάλιστα την ενημέρωσε ότι «από τον βήχα δεν πέθανε κανείς».

«Μετά εγώ απαίτησα η συγκεκριμένη να φύγει» τονίζει η 23χρονη και ακολούθησε ένταση, με αποτέλεσμα πράγματι να πάει άλλος συνάδελφος να πάρει τα στοιχεία της.

Τότε, όπως εξιστορεί, τον ρώτησε:

«Επειδή είμαι ανεμβολίαστη δεν μπορεί να με εξετάσει ένας γιατρός με ράπιντ και πρέπει να κάνω μοριακό; και μου είπε «Δεν είναι εδώ ο τομέας μου ήρθα επειδή έγινε μια παρεξήγηση μου είπε η συνάδελφος αλλά απ’ ό,τι ξέρω έτσι είναι».

Τελικά η κοπέλα αποχώρησε και αναγκάστηκε να αναζητήσει ιδιώτη πνευμονολόγο.

Σημειώνεται ότι καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, δεν της έγινε καμία εξέταση ούτε μακροσκοπικά ούτε εργαστηριακά, παρά την αναφερόμενη δύσπνοια και όλο το ιστορικό.

Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη εάν συνέβαινε κάτι στην κοπέλα; Και κυρίως ποιες θα είναι οι κυρώσεις για αυτούς που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΠ σαν το μαγαζί του μπαμπά τους; Με ποιο δικαίωμα εμποδίζεται η πρόσβαση στα Επείγοντα δημόσιου νοσοκομείου, το οποίο συντηρείται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και ποιοι είναι αυτοί που τολμούν να κάνουν διαλογή ασθενών;

zarpanews.gr

44 thoughts on “Απίστευτη καταγγελία για τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων: Δεν την εξέτασαν επειδή ήταν ανεμβολίαστη

  1. Μόνο εμετό προκαλούν αυτοί οι «άνθρωποι» και οι πρακτικές τους…. Είναι κοντά ο καιρός που θα αλλάξουν άποψη, αλλά θα είναι αργά….

  2. να κανει το εμβόλιο αρκετα με τους ψεκασμενους αρνητες , εδω αρνουνται και την απογραφη, κλειστο το μαγαζακι ελλαδα αφου ολοι ειναι για τα μπαζα

    1. Έχω μια οικοδομή και χρειάζομαι μπάζα. Πάρε τους ομοϊδεάτες σου και ελέτε…
      Επίσης στα τελειώματα θα χρειαστώ και στοκαρίσματα. Αν δεν προλαβένεις τώρα, έλα τότε…
      Δεν ντρέπεσαι!!!

    2. Σε άλλες χώρες αψεκαστες το πιστοποιητικό νόσησης διαρκεί 16 μήνες. Αλλά ξέχασα Τάκη εσύ τα ξέρεις και τα μαθαίνεις όλα από τους φοβερούς Έλληνες δημοσιογράφους. Η Ολλανδία με το 87% εμβολιασμενο στον ενήλικο πληθυσμό γιατί κλείνει ξανά και οι Ολλανδοί είναι στα κάγκελα; Φοβερή διαχείριση της πανδημίας από ΕΕ .

    3. Τάκη πουλάει πολύ να το παίζουν «επανάσταση» στο εκάστοτε καθεστώς. Μετά από 10 χρόνια κρίσης κι ενώ μας έχουν πάρει και τα σώβρακα, αντι να ξεσηκωθουνε ολοι αυτοι οι ψεκες για τον ΕΝΦΙΑ και την ακρίβεια που συνεχίζει να σαρώνει, επαναστατούν για ένα εμβόλιο και την απογραφή πληθυσμού που ούτως ή άλλως είναι ανά δεκαετία. Το ότι οι ανεμβολίαστοι πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από τον covid, το ότι το ΕΣΥ πλέον δεν έχει γιατρούς γιατί οι μισοί ψέκες «ιατροί» είναι σε αναστολή, δεν τους απασχολεί. Όπως ακριβώς το έθεσες! Για τα μπάζα!

      Υ.Γ: Άλλος ψέκας γράφει για ναζί παρακάτω…καταλαβαίνεις…

  3. Α ρε κρυφοι απογονοι των ναζι εγγονια των δοσίλογων φασιστες τι σχολια γραφετε?
    Δεν ντρέπεσαι? Νομιζεις οτι εισαι ΚΑΠΟΙΟΣ η εισαι ο κουμπάρος του ΤΑΚΗ?

    Να πεθανουν δηλαδη οσοι δεν θελουν να κανουν το εμβολιο?
    Ουτε ανθρωποι δεν πρεπει να λεγεστε πλεον

    1. μια σημειωση… οι απογονοι των ναζι και κατι φασιστες ειναι κυριως απο την μερια των ανεμβολιαστων! Απο τους ψεκασμενους αρνητες… Σταυρος στο χερι, ελληνικη σημαια και δεν υπαρχουν κρουσματα…

      1. Ελληνικη σημαια στο χέρι κρατανε οι φασιστες ρε βουρλο? Και συ μαλλον απόγονος των μαυραγοριτων εισαι αφου μιλας ετσι.
        Εσυ μαλλον κατι αλλο κρατας στο χέρι συνεχεια και ας το λιγο να ξεκουραστεί μπας και παει και λιγο αιμο στον εγκεφαλο σου τον καμμενο

      2. Οπότε Ναζί είναι και οι 7.000 άτομα υγειονομικοί που τους έχουν στη πείνα οι φίλοι σου 4 μήνες. Τους πράγματικους απογόνους των Ναζί να τους ψάξεις εκεί που χειροκροτας , που μας λένε ότι η Pfeizer και το αφήγημα της είναι η μόνη επιστημονική αλήθεια.Δικα τους παιδιά είναι και αυτά που καταγγέλεις για να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα και να αποπροσανατολίζουν, τους είχαμε δει και στα μνημόνια.

    2. Όποιος δεν φοράει ζώνη ή κράνος και τρακάρει περιθάλπτεται βεβαίως, αλλά αν συλληφθεί χωρίς ζώνη τρώει πρόστιμο. Το ίδιο να γίνει και με τους ανεμβολίαστους, πως σου φαίνεται αυτό;

      1. Καλή σκέψη αλλά τα τρακαρίσαματα δεν προκαλούν πιεση στο ΕΣΥ. Αντίθετως η πανδημία και οι ανεμβολίαστοι είναι ικανά να προκαλέσουν ασφυκτική πίεση και πληρότητα στις ΜΕΘ ωστε ακόμα και αυτοί που θα πηγαίνουν λόγω τρακαρίσματος να μην βρίσκουν κενή θέση.

        1. Αυτό που λες Ελενη στατιστικά συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα σε όλες τις χώρες τα στατιστικά δείχνουν αναλογικότητα μεταξύ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων (σύμφωνα με τα ποσοστά εμβολιασμού στο γενικό πληθυσμό) στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ. Εδώ όμως έχουμε τα Greek statistics , αρρωσταίνουν δηλαδή οι ανεμβολιαστοι μόνο και τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες. Και όλα αυτά για να καλυφθούν οι εγκληματικές ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας με 1.6% θετικότητα.Μη τα καταπίνουμε όλα αμασητα.

  4. Ναι ρε εξάλλου θα δουλέψει η φυσική επιλογή κ όλοι εσείς οι ανεμβολίαστοι θα πεθάνετε . Δεν ανησυχώ καθόλου , 2021 και υπάρχουν ακόμα αρνητές της επιστήμης , τι άλλο θες να σου πούμε , γιδιααααα

  5. Αν κρίνω από τα σχόλια κάποιον το σανό το τρώτε μαζί με το σύρμα.Αντι να σταθείτε στο γεγονός του τι πραγματικά συνέβη,και αν όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα προσήλθε ασθενης στο ΤΕΠ και έφυγε γιατί δεν τόν δέχτηκαν για οποιαδήποτε λόγο κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.Εσείς επιμένετε στην παράνοια που έχει ποτίσει το μυαλό σας.Βρε σαστισμένοι συνέλθετε γιατί εκθέτετε εαυτών και αλλήλους.

  6. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ; Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ!!! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΣΤ. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΑ

  7. Ζούμε την απόλυτη παράνοια. Αυτή η χώρα πρωτοτυπεί στην… ανοησία και δείχνει να μην έχει σωσμό. Πρόκειται περί ψυχοπαθολογικής αστάθειας όσων αρνούνται τα πάντα.
    Είναι αυτοί που λένε «όχι» για οτιδήποτε «επιβάλλει» το κράτος. Είναι αυτοί που λένε στην καθημερινότητά τους: «Εμένα θα μου πεις ρε. Εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις». Άγεστε και φέρεστε από απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που διαβάζετε… κάπου. Και η ζωή συνεχίζεται. Ο ορθολογισμός υποχωρεί μπροστά στους ξερόλες του facebook.
    Ο ανορθολογισμός, η ανοησία, η αμετροέπεια, οι αντιεπιστημονικές θεωρίες, οι αρνητές, οι ψεκασμένοι, οι… τελειωμένοι βρίσκουν βήμα και δημόσιο λόγο. Το πρόβλημα είναι όταν θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων. Για τις δικές τους είναι υπόλογοι οι ίδιοι.
    Ομοίως και η εν λόγω κυρία.. Δε γνωρίζει το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις;;!
    Ας αυτοξιολογηθούμε όλοι μας, προτού «απαιτήσουμε» ο,τιδήποτε από το συνάνθρωπό μας, ο οποίος καθημερινά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, εξαιτίας όλων των απερίσκεπτων και άβουλων πολιτών, όχι μόνο στη δική μας χώρα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

    1. Διάβασε και καμιά νέα ιατρική μελέτη και ψάξε λίγο κάποια επιστημονικά περιοδικά. Εσύ δέχεσαι τα πάντα για κάποια εμβόλια που είχαν τρεις μήνες κλινικές δοκιμές, είναι θεόσταλτο προφανώς. Οι υπόλοιπες εταιρείες και χώρες που κάνουν δύο χρόνια κλινικές δοκιμές και μελέτες με άλλα εμβόλια που είναι και έχουν μείνει εκτός; Αλλά ξέχασα ο Μπουρλας είναι ημίθεος και σαν άλλος Προμηθέας μας έσωσε.Αυτοαξιολογησε πρώτα τον εαυτό σου και διάβασε λίγο παραπάνω Mr Transhumanism of Kyriakos.

  8. Έχω μια απορία οι εμβολιασμοί γιατί τρελαίνονται? Μα δεν είναι καλυμμένοι με το εμβόλιο? Η μήπως ενδομυχα έχουν και αυτοί τις αμφιβολίες τους για αυτό? Τι τους νοιάζει τι κάνουν οι ανεμβολιαστοι αφού αυτοί δεν έχουν να φοβηθούν κάτι η μήπως όχι????

    1. Φιλτατε το το πρόβλημα με την πανδημία είναι η μεγάλη μεταδοτικότητα και άρα ο τεράστιος όγκος ασθενών που κανένα σύστημα υγείας παγκοσμίως δεν είναι σχεδιασμένο για να τον διαχειριστεί. Με 4 εκ ανεμβολίαστους και 2% θνησιμότητα κάνει 80.000 νεκρούς (αυτοί που θα νοσηλευτούν στις ΜΕΘ θα είναι πολλοι περισσότεροι) εάν τα πράγματα αφεθούν στην τύχη τους. Οι ΜΕΘ που έχουμε είναι γύρω στις 1000. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν ενώ έχεις κάνει το χρέος σου και έχεις εμβολιαστεί, ξαφνικά να χρειαστείς νοσηλεία σε ΜΕΘ για άσχετο λόγο και φτανοντας στο νοσοκομείο να βρεις ένα χάος με ελλείψεις σε φαρμακα και κρεβατια και γιατρους νοσηλευτες εξουθενομένους να δουλεύουν διπλες και τριπλες βαρδιεσ?

      1. τι λες μωρη βλαμμενη; Ποιο 2% ονειρευεσαι αμορφωτη ηλιθια;

        H διάμεση θνητότητα είναι 0,23% στο γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών.

        αντε πανε να ξανατρυπηθεις τωρα που σου ειπανε και στην τιβι οτι αποτυχανε με τα εμβολια που νομισανε οτι θα χτισουν ανοσια.

        εκανες το χρεος σου βλαμμενο κοροιδο; ετσι σου ειπανε κι ετσι καταλαβες; παρτα να μην στα χρωσταω!!! γελανε και τα μανταλακια μαζι σας!!!

        πιστευω εις την επιστημη πιστευω εις ενα εμβολιο του μπουρλα και στο μονοδοσικο παντοκρατορικο χαχαχαχαχαχαχα μαλαααααακεςςς την ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ηλιθιοι φαγατε την κοροιδια αμασητη!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

        περα απο το γελοιο των ταλιμπαν εμβολισμενων, η κοπελα επρεπε εκεινη τη στιγμη να παρει το 100 και να την γαμησει την *** που της αρνηθηκε. Περιμενω σκληρη ΕΔΕ και ακομη πιο σκληρη τιμωρια. Αλλα τι λεω… εκει ειναι ελλαντα…

  9. Μόνο από αυτά που γράφετε εσείς οι ανεμβολίαστοι καταλαβαίνουμε ότι είστε απόφοιτοι νηπιαγωγείου αλλά και θρησκόληπτοι φοβισμένοι μισάνθρωποι. Είναι δυνατόν ρε μεγάλοι άνθρωποι να πιστεύετε σε θεωρίες συνομωσίας ; Δίνετε όλα τα στοιχεία σας στις τράπεζες και στο κράτος μέσω πιστωτικής κάρτας , κινητού και social media και φοβάστε το εμβόλιο ότι θα σας βάλει το τσιπακι. Κακομοίρηδες θα δουλέψει η φυσική επιλογή για εσάς , το ξαναγράφω

  10. Τάκη εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι τα εμβόλια δεν είναι δοκιμασμένα και ασφαλη με παρενέργειες και λες συνέχεια για θεωρίες συνομωσίας.Ειναι θεωρία συνωμοσίας ότι ουσιαστικά στην Ελλάδα και στο Ισραήλ έχουμε ουσιαστικά ένα μόνο εμβόλιο και έχουν καθηλωθεί οι εμβολιασμοί; Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας της ιατρικής και φαρμακευτικής σε τόσο μεγάλο βαθμό.

      1. Δεν θα σχολιάσω το θέμα της άδειας, είναι χαμένος χρόνος….. Μου αρκεί και μόνο ότι παραδέχεσαι πως 4 δις άνθρωποι – μεταξύ των οποίων και εσύ – έχετε γίνει πειραματόζωα…..

        1. Ολα τα φαρμακα και τα εμβόλια περνάνε απο διάφορες φάσεις όπου εθελοντές η πειραματόζωα όπως τους αποκαλείς κάνουν δοκιμες με αυτά.

  11. Ελένη μου στέλνεις άρθρο Σεπτεμβρίου του BBC της ΕΡΤ της Αγγλίας , μπες στη στατιστική υπηρεσία να βρεις νεώτερα στοιχεία. Μιλάμε ότι δεν μπορείς να εκθέτεις όλο το πληθυσμό σε κίνδυνο στα συγκεκριμένα πειραματικά εμβόλια όταν χρειάζεται να εστιάσεις σε συγκεκριμένες ηλικιακές πληθυσμιακές ομάδες. Με τα εμβόλια χωρίς λόγο εκθέτουμε σε κίνδυνο νέους ανθρώπους https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3

  12. Αγαπητέ Θεόδωρε «Quinon proficit deficit. », δηλαδή όποιος δεν προχωρά, οδεύει προς τα πίσω.
    Κατανοητό πως εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για το μήκος της ζωής σας, αλλά μπορείτε κάτι να κάνετε για το πλάτος και το βάθος της.
    Άλλωστε, είναι αδύνατον να ξέρουν την ιατρική, εκείνοι που δε γνωρίζουν ακριβώς τι είναι ο Άνθρωπος.
    Η ιατρική επιστήμη πραγματοποιεί άλματα πιο γρήγορα από τη φθορά.

    1. Αγαπητέ Humanism συμφωνώ και επαυξάνω αλλά μη ξεχνάμε οτι στο όνομα της επιστήμης και ιατρικής έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. για το κέρδος και και την εξουσία.Η Biontec και η Pfeizer το μονοπώλιο τους είναι η ιατρική επιστήμη που πραγματοποιεί άλματα αυτή τη στιγμή επί πτωμάτων. Δεν μπορείς να κάνεις ολόκληρο τον πληθυσμό πειραματόζωο και να διαλύεις τη δημόσια υγεία. Δεν είναι θέμα «θεολογικής» αντιπαράθεσης αλλά κοινής λογικής.

  13. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ; ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΟΛΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ.

  14. Αυτό με τον FDA για ψάξτε το λίγο καλύτερα. Είναι δυνατόν οποιαδήποτε φάρμακο με τρεις μήνες κλινικές δοκιμές και μελέτες να το εφαρμόζουν σε τόσο κόσμο; Επίσης κυκλοφορούν πάνω από 12 εμβόλια παγκοσμίως και έχουν καλύψει μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ειδικά τα Κινέζικα , όχι μόνο mRNA αλλά για αυτά κουβέντα . Εμείς κολλήσαμε στα Moderna και Pfeizer που λέμε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και όποιον πάρει ο Χάρος.

    1. Ναι ειναι δυνατόν όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή όλος ο πλανήτης σε καραντίνα και η οικονομία να κατατεθεί.

  15. Ο «κοινός νους» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απόθεμα από προκαταλήψεις που έχει κατακαθίσει στο μυαλό πριν γίνουμε 18 ετών. Για τους περισσότερους ανθρώπους λοιπόν «κοινή λογική» δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από τη δική τους άποψη.
    Μήπως η «κοινή λογική» ήταν αυτή που υποστήριζε ότι η γη ήταν επίπεδη;
    Η φιλοσοφία ενός αιώνα είναι ο κοινός νους του επόμενου.
    Οι απώλειες του covid δεν προσμετρώνται στα πτώματα;
    Η μόνη ανηθικότητα είναι να μην κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, όταν οφείλουμε να το κάνουμε.

  16. Μονο και μονο απο τα σχολια ιδιως των υπερμαχων του εμβολιου τρομάζω αν αναλογιστω τι άνθρωποι ζουνε γυρω μας στα Χανια.
    Εσεις ειστε έτοιμοι για εμφυλιο ρε ετοιμοι να σκοτώσετε και τον αδερφο σας.
    Φασιστες μαυροψυχοι ισως εγγονια μαυραγοριτη.
    Για την λεγομενη πανδημια δεν φταιει κανεις άνθρωπος απλα ειναι αλλη μια απο τις τοσες αρρώστιες που επληξε την ανθρωπότητα.
    Εσεις εχετε διχαστει και πεσατε στην παγιδα του διαιρει και βασίλευε και θα φαγωθειτε μεταξυ σας ενω οι πολιτικοί και οι κολλητοί τους θα συνεχισουν να πινουν το αιμα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook