Απίστευτη καταγγελία για κρούσμα(τα) κορονοϊού σε κατασκήνωση των Χανίων – Δεν έχουν ενημερώσει γονείς, δεν κάνουν τεστ σε παιδιά με πυρετό!

απίστευτη-καταγγελία-για-κρούσματα-κ-1248490

Σοκ σε κατασκήνωση των Χανίων, μετά την αποκάλυψη οτι 14χρονη είναι θετική στον κορονοϊό. Για την ακρίβεια, το σοκ αφορά την οικογένειά της, αφού οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης μάλλον… χαλαρά έχουν πάρει το ζήτημα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού στο zarpanews.gr.

Όπως αναφέρει, δέχθηκε τηλεφώνημα το πρωί της Πέμπτης από την κατασκήνωση κι ενημερώθηκε οτι το παιδί της έχει ανεβάσει πυρετό από το προηγούμενο βράδυ, ενώ όπως έμαθε, πέρασε τη νύχτα στο αναρρωτήριο μαζί με άλλα δύο παιδιά που είχαν επίσης ανεβάσει πυρετό.

Στην ερώτησή της αν το παιδί είναι θετικό στον κορονοϊό, η απάντηση των ιθυνόντων της κατασκήνωσης ήταν ότι δεν του είχαν κάνει τεστ! Αγανακτισμένη από την ερασιτεχνική διαχείριση της κατασκήνωσης, η μητέρα πήγε σε φαρμακείο και αγόρασε δύο self test, τα οποία και «μαρτύρησαν» ότι το παιδί είναι θετικό στην covid-19.

Πρωτόγνωρο είναι το γεγονός οτι ακόμα κι αυτή την ώρα, γνωρίζοντας επιβεβαιωμένα οτι η νόσος έχει «εισβάλει» στην κατασκήνωση, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ενημερώσει κανέναν, αντίθετα παίρνουν έναν-έναν τους γονείς ζητώντας τους να πάρουν τα παιδιά τους, επειδή έχουν πυρετό και δεν είναι καλά.

Όσον αφορά την μητέρα του παιδιού η οποία πηγαίνει στο Νοσοκομείο Χανίων, ώστε να κάνει μοριακό τεστ στην κόρη της αλλά και στην ίδια, αν και έχει εμβολιαστεί πλήρως, θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ΕΟΔΥ.

zarpanews.gr

One thought on “Απίστευτη καταγγελία για κρούσμα(τα) κορονοϊού σε κατασκήνωση των Χανίων – Δεν έχουν ενημερώσει γονείς, δεν κάνουν τεστ σε παιδιά με πυρετό!

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ – ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook