Απίστευτη καραμπόλα σε δρόμο καλυμμένο από χιόνι στην Οκλαχόμα | Photos + Video

απίστευτη-καραμπόλα-σε-δρόμο-καλυμμέ-1178504

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ σε μια τρομακτική καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν πολλά οχήματα. Το ατύχημα σημειώθηκε σε ένα δρόμο καλυμμένο από χιόνι στη διάρκεια μιας έντονης καταιγίδας.

Η αστυνομία ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν όταν δύο φορτηγά συγκρούστηκαν στον αυτοκινητόδρομο. Μάλιστα, το ένα αυτά τυλίχθηκε στις φλόγες λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση. Πολλοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το δίκτυο KOKH-TV.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα και των τραυματιών, ούτε και πόσο σοβαρά έχουν τραυματιστεί όσοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.

Η καραμπόλα σημειώθηκε την ώρα που ακραίες καιρικές συνθήκες έπλητταν πολιτείες των ΗΠΑ την Κυριακή, με τον κυβερνήτη του Τέξας να έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάνοντας λόγο για επικίνδυνες συνθήκες. Η καταιγίδα αναμένεται να επηρεάσει περισσότερους από 200 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Βίντεο και φωτογραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση στην Οκλαχόμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πυροσβέστες φαίνονται να επιχειρούν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook