Απίστευτη ιστορία με την υπάλληλο του Υπ. Παιδείας που ήταν ύποπτη για κορονοϊό- Αρνούνταν να κάνει τεστ και εξαφανίστηκε

απίστευτη-ιστορία-με-την-υπάλληλο-του-1045208

Αρνητικό βγήκε το τεστ για κορονοϊό σε υπάλληλο του υπουργείου Παιδείας, η οποία ήταν εμπύρετη για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πυρετό από την περασμένη Παρασκευή έως και την Πέμπτη που πήγε στο γραφείο της. Δεν έχει εξηγηθεί ακόμα πώς και γιατί ενώ είχε πυρετό θεώρησε καλό να πάει στο γραφείο της.

Την ημέρα που πήγε στο γραφείο ενημέρωσε- τουλάχιστον- για το πρόβλημα στην υγεία της και ο γιατρός εργασίας τής είπε ότι καλό θα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξέταση.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ που είχε εφημερία. Οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να κάνει εξέταση για κορονοϊό αλλά εκείνη φέρεται να αρνήθηκε, υπέγραψε και έφυγε. Απορίες προκαλεί η αντίδρασή της, που ενώ όλοι την συμβούλευαν να κάνει το τεστ εκείνη αρνούνταν. Οπως και η αντίδραση των γιατρών, που ενώ κρίθηκε ύποπτη την άφησαν να φύγει.

Η γυναίκα τελικά εντοπίσθηκε στην Κόρινθο- έκανε δηλαδή και ταξίδι…- όπου το απόγευμα της Πέμπτης μετέβη στο νοσοκομείο και έδωσε δείγμα το οποίο και εξετάστηκε για κορονοϊό στο Παστέρ και τελικά βγήκε αρνητικό.

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook