Απίστευτη γκάφα από ΑΠΕ-ΜΠΕ: Έκανε ανάρτηση με hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες – Ζητά παραίτηση του προέδρου ο ΣΥΡΙΖΑ

απίστευτη-γκάφα-από-απε-μπε-έκανε-ανάρ-1296647

Το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες χρησιμοποίησε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σε ανάρτησή του στο Twitter, για άρθρο που αναφερόταν σε επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές της Βόρειας Εύβοια που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Χρήστες των social media αντέδρασαν στο εν λόγω hashtag. Έπειτα από λίγη ώρα το ΑΠΕ – ΜΠΕ κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε ξανά το άρθρο αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το σωστό hashtag #ΣΥΡΙΖΑ.

Παραίτηση του προέδρου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία με μια οργισμένη ανακοίνωση, επιτέθηκε με σφοδρότητα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της διοίκησης του ΑΠΕ, ζητώντας άμεσα την παραίτηση του προέδρου, Αιμίλιου Περδικάρη, μετά τη νέα χυδαιότητα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε «γαλάζιο τσιφλίκι» με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι έπειτα από λίγη ώρα και μετά από αντίδραση των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το ΑΠΕ – ΜΠΕ κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε ξανά το άρθρο αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το σωστό hashtag #ΣΥΡΙΖΑ.

 

One thought on “Απίστευτη γκάφα από ΑΠΕ-ΜΠΕ: Έκανε ανάρτηση με hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες – Ζητά παραίτηση του προέδρου ο ΣΥΡΙΖΑ

  1. Χαχαχαχαχαχα το ΑΠΕ-ΜΠΕ ήταν βέβαια πάντοτε γελοίο και κατευθυνόμενο, ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η υποκρισία αυτού του κόμματος δεν έχε όρια: Βαφτίζει ένα καταφανέστατο λάθος autocomplete ως απόδειξη ότι είναι γαλάζιο τσιφλίκι, ενώ ο ίδιος το είχε καταστήσει μαζί με την ΕΡΤ παραμάγαζό του. Για γέλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook