Απίστευτη εικόνα: 15.000 θεατές στο «Madison Square Garden» – Οι εμβολιασμένοι στα δεξιά και οι μη αριστερά

απίστευτη-εικόνα-15-000-θεατές-στο-madison-square-garden-1227679

Για πολλούς και διάφορους λόγους, η προχθεσινή βραδιά στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης ήταν ιστορική. Από τη μία, η επιστροφή των τοπικών Νικς στα πλέι οφ του NBA, από την άλλη, η επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες, σε ένα «πείραμα» πρωτοφανές για γήπεδο μπάσκετ.

Έτσι, περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Madison Square Garden» για τον πρώτο αγώνα των Νικς στα πλέι οφ έπειτα από οκτώ χρόνια, αλλά… με μια ιδιαιτερότητα, που θύμιζε σε όλους ότι βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω πανδημίας. Οι εξέδρες ήταν χωρισμένες σε… εμβολιασμένους και μη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γήπεδα του ΝΒΑ έχουν ανοίξει, μολονότι οι ΗΠΑ μετρούν περί τα 25.000 κρούσματα ημερησίως, φτάνοντας τα 33.1 εκατομμύρια στο σύνολο και 589.000 θανάτους.

Έτσι, λοιπόν, το θρυλικό MSG «καινοτόμησε»: στα αριστερά, ήταν οι εξέδρες στις οποίες φιλοξενήθηκαν όσοι είχαν κάνει εμβόλιο και δεξιά εκείνοι που δεν είχαν ακόμα εμβολιαστεί, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες και έχοντας προηγουμένως επιδείξει αρνητικό τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να μπουν στο γήπεδο και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Το… κακό, εν προκειμένω, για τους φίλους των Νικς ήταν ότι η αγαπημένη τους ομάδα ηττήθηκε τελικά από τους Ατλάντα Χοκς με 107-105, χάρη σε καλάθι του Τρέι Γιάνγκ, περίπου ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook