Απίστευτη δήλωση του δικηγόρου των Κρητικών «νταήδων»: «Αυτά συμβαίνουν, ας προσέχουμε την οικονομία μας»

απίστευτη-δήλωση-του-δικηγόρου-των-κρ-1510463

«Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία» δήλωσε ο δικηγόρος ενός από τους δύο Κρητικούς που φέρονται να καταδίωξαν την οικογένεια των Γερμανών και μετά να επιτέθηκαν με αγροτικό αυτοκίνητο.

«O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» δήλωσε ο Δ. Βέρρας στον ΣΚΑΪ.

«Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο» δήλωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία.

«Αφήστε το κατηγορητήριο», συνέχισε ο κ. Βέρρας «ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων».

«Πρόκειται», υποστήριξε, «για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανόητων στη συμπεριφορά τους την οδηγική που οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλον».

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στον θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά τον Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά» δήλωσε ο Διονύσης Βέρρας.

ieidisieis.gr

3 thoughts on “Απίστευτη δήλωση του δικηγόρου των Κρητικών «νταήδων»: «Αυτά συμβαίνουν, ας προσέχουμε την οικονομία μας»

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Ο ΛΕΡΑΣ -ΒΕΡΡΑΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ STAR ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΟΥΣΚΑΡΕ
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΑΡΟΥΣ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ «ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ».
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook